GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  GSP SEPCIAL

VIAŢA PE MORFINĂ! Un reportaj impresionant cu Ecaterina Szabo! În curînd, pe site!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2010 00:00

Fosta mare gimnastă, Cati Szabo, deschide cititorilor Gazetei uşa casei sale din Franţa. E prima oară cînd face asta. Are 42 de ani, a cîştigat patru medalii de aur la Olimpiada de la Los Angeles '84

 

A fost lovită de o suferinţă cumplită pe care o trăieşte cu demnitatea şi puterea fostei campioane, dublată de ambiţia de a-şi creşte cei doi copii pe care i-a îndreptat către sport.

ÎN CURÎND, PE SITE, REPORTAJUL IMPRESIONANT REALIZAT DE JUSTIN GAFIUC ȘI GABRIELA ARSENIE ACASĂ, ÎN FRANȚA, LA MAREA CAMPIOANĂ!


Operată de hernie de disc pe 30 martie anul acesta, se trezeşte la 5 dimineaţa ca să ia pastila de morfină "care mă ajută să rezist cele 12 ore care urmează".

Citeşte în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor un reportaj emoţionant din Chamaliers, Franţa, de Justin Gafiuc şi Gabriela Arsenie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
giussybaratky23
giussybaratky23  •  13 Octombrie 2010, 13:50

Multa sanatate !

paulirimia
paulirimia  •  13 Octombrie 2010, 13:48

Multa sanatate Katy !!!!!!!!!!!Bai love 8 mai bine cacca mumatta un caccat decat pe tine.......

argus112
argus112  •  13 Octombrie 2010, 12:45

@love8...a fost o mare,mare gimnastă, generaţia următoare a NADIEI COMĂMECI,a fost una din marile glorii din perioada de vârf a gimnasticii româneşti. A fost unul dintre marii spotivi ai acestei ţări, în faţa cărora trebuie să ne scoatem pălăria !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează