GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  SINUCIDERE

Anchetă în cazul sinuciderii lui Gary Speed. Se zvoneşte despre un şantaj

Gary Speed nu avea decît 42 de ani. A decis să-şi pună capăt zilelor chiar dacă părea că totul merge normal în viaţa sa
Gary Speed nu avea decît 42 de ani. A decis să-şi pună capăt zilelor chiar dacă părea că totul merge normal în viaţa sa

Articol de - Publicat marti, 29 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2011 09:52

Deşi nu sînt dubii asupra faptului că selecţionerul Ţării Galilor, Gary Speed, s-a sinucis, autorităţile au decis să deschidă astăzi o anchetă. Nimeni nu ştie, deocamdată, motivul gestului extrem făcut de fostul fotbalist.

"Vom face investigaţii complete înainte de a trece la audierea tuturor persoanelor care au avut de-a face cu Speed în ultimele lui ore de viaţă pentru a încerca să clarificăm situaţia. Deocamdată, nu există nici un indiciu care să conducă la motivul pentru care şi-a curmat viaţa", a declarat reprezentantul Institului de Medicină Legală din Warrington, Nicholas Rheinberg.

Speed, 42 de ani, a fost găsit de soţie, Chesire, spînzurat în garajul casei lor din Huntington în dimineaţa zilei de duminică, puţin după ora 7:00. N-avea nici probleme de sănătate, nici familiale sau de altă natură.

Cu o zi înainte, Gary Speed participase ca invitat la emisiunea Football Focus de pe BBC1, unde vorbise cu mult entuziasm despre eforturile sale de a reclădi reprezentativa Ţării Galilor şi despre o eventuală calificare la CM 2014.

În memoria fostului internaţional, jucător la Leeds United, Everton, Newcastle şi Bolton, Federaţia galeză intenţionează să organizeze un meci omagial.

85 de selecţii a adunat Speed în naţionala Ţării Galilor. El s-a retras din activitate în 2010 şi a fost decorat de Regina Elisabeta.

Printre speculaţiile publicaţiilor din Marea Britanie se vorbeşte despre posibile dezvăluiri legate de vaiţa extra conjugală, aşa cum s-a întîmplat în cazul lui Ryan Giggs.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
armastoderas
armastoderas  •  29 Noiembrie 2011, 14:21

normal ... ceva a fost ca misca tufa !!! Nu te sinucizi cand totul este ok pe toate planurile ...Mai mult ,nu se vede in niciun moment dorinta de sinucidere , omul avand planuri de viitor ,ori la persoane cu astfel de intentii se citeste in comportament ...

luciano86
luciano86  •  29 Noiembrie 2011, 12:12

E posibil orice... santaj sau poate chiar crima... si au aranjat sa para a fi sinucidere..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează