GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  EXPLOZII LA BOSTON

Bătrînelul care a fost atins de suflul exploziei de la Boston: "Picioarele mele erau ca nişte tăiţei"

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2013 21:19

Bill Iffrig, 78 de ani, bătrînelul maratonist atins de suflul exploziei de la Boston a povestit pentru ESPN ce a trăit luni, la finalul maratonului: "Unda de şoc m-a înmuiat. Ştiam că voi cădea".

Americanii nu vor uita atentatul de la Boston, cele două bombe detonate la sfîrşitul maratonului care au ucis trei oameni şi au rănit alte 176 de persoane, pentru că nu-l vor uita pe el, bătrînelul doborît de suflul exploziei pe ultimii metri ai cursei.

Picioarele i s-au frînt... » Theodor Jumătate despre o imagine incredibilă de la maratonul Bostonului

"Unda de şoc m-a lovit în plin şi m-a înmuiat. Picioarele mele erau ca nişte tăiţei. Ştiam că voi cădea, nu puteam rezista", a declarat Bill Iffrig, 78 de ani.

Ajutat de un doctor, pensionarul din statul Washington a trecut linia de finiş. "Apoi m-am grăbit spre hotelul unde stăteam, nu era departe. Voiam să-mi văd soţia şi să-mi liniştesc familia".

Rudele sale intraseră în panică după ce au văzut la CNN imaginile cu el căzut la pămînt. S-au calmat cînd i-au auzit vocea la telefon: nu avea decît o rană la genunchiul stîng. Nimic grav.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează