GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  SINUCIDERE

Dramă teribilă în Germania » Un fotbalist de 33 de ani, care suferea de depresie, s-a sinucis!

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 17:06

Fotbalistul Andreas Biermann s-a sinucis! Fostul jucător al celor de la St. Pauli suferea de depresie şi mai avusese trei tentative de suicid.
Germanul scrisese chiar o carte pe această temă: "Depresia: cartonaş roşu". Dar n-a reuşit să depăşească problemele şi vineri a fost găsit mort în locuinţa sa din Berlin.

În vîrstă de 33 de ani, Biermann juca la o echipă de amatori, FSV Spandauer Kickers. Depresia de care suferea îi alertase pe cei din familie. Sora sa, Daniela, a scris zilele trecute pe Facebook, îngrijorată: "Ştie cineva ceva de fratele meu? De luni, n-am mai auzit nimic de la el".

Biermann a devenit celebru în 2009, cînd a încercat a doua oară să se sinucidă, prima dată fiind în 2003, iar a treia în 2012. A apărut în emisiuni TV spunîndu-şi povestea, apoi a scris şi o carte, după sinuciderea lui Robert Enke, fostul portar care suferea de depresie şi care s-a aruncat în faţa trenului.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
bamse1901
bamse1901  •  21 Iulie 2014, 10:50

odihneasca-se in pace

Vezi toate comentariile (1)
Comentează