GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  STEAUA

Explicațiile oficialilor steliști în legatură cu absența de la înmormantarea lui Bălan: "N-am găsit bilete de avion"

Lucian Bălan - al doilea din stînga, de pe rîndul de jos
Lucian Bălan - al doilea din stînga, de pe rîndul de jos

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 21:03

Fostul fotbalist Lucian Bălan, în vârstă de 56 de ani, component al echipei Steaua câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni în 1986, s-a sinucis, joi, la Baia Mare, după ce a luat o supradoză de medicamente.

Acesta a fost înmormîntat la Cavnic, unde a fost condus pe ultimul drum de familie, cațiva prieteni și puțini oameni din fotbal. În mod surprinzător, nimeni din partea Stelei nu a fost prezent la înmormîntare. În schimb, a fost trimisă o coroană de flori.

Coleg cu Bălan în echipa Stelei din '86, Helmuth Duckadam, a explicat de ce nu a putut ajunge. Acesta a declarat ca și el și Gabi Balint au vrut să meargă, însă nu s-au gasit bilete de avion. Distanța dintre Bucuresti și Baia Mare este de 700 de kilometri, iar acesta optase pentru o călătorie cu avionul, de o oră și 30 de minute.

Cînd s-a hotărât să cumpere biletele, era deja prea târziu. De asemenea, acesta a explicat că nu putea să meargă cu mașina deoarece are o problemă la picior și nu poate să conducă pentru foarte mult timp.

Duckadam a ținut să menționeze că a discutat atât cu băiatul lui Bălan cât și cu fosta soție, iar ambii au înteles de ce nu a putut ajunge. Întrebat dacă armata a făcut ceva special în vederea înmormântării fostei glorii steliste, acesta a răspuns că nu știe și nu îl interesează.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
ionelvancea74
ionelvancea74  •  16 Noiembrie 2015, 22:19

Ultrapenibili! Nici macar pentru fostul lor coleg nu sunt in stare sa aibe respect, apoi pretend sa vina lumea sa ii aclame! Exista tren direct Bucuresti - Baia-Mare, face mult, dar ajungi. Daca vrei.

fangigi
fangigi  •  16 Noiembrie 2015, 21:30

Se pare ca e bataie pe biletele de avion spre baia mare, trebuie sa-ti rezervi locul cu luni de zile inainte, e aglomerat de si pilotul sta pe scara, toti vor cu avionul acolo!

vasglo
vasglo  •  17 Noiembrie 2015, 08:52

Dar Boroi, Talpan, Pavel, zis si Jean, adica aia care zic ca ei sunt adevarata Steaua, cea care a castigat Cupa Campionilor Europeni, unde au fost?? Nici ei n-au gasit bilete la avion?!-:)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează