GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Feussi povestește momentul dramatic când a anunțat-o pe soția lui Ekeng de decesul acestuia » Reacție tulburătoare

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2016 16:58

Patrice Feussi, fundaș la Concordia Chiajna, era cel mai bun prieten al lui Patrick Ekeng din România. El a fost cel care a trebuit să-i dea vestea cumplită soției lui Ekeng, după partida cu Viitorul.

"Era un băiat de treabă. Era mereu acolo când aveai nevoie de el. Mereu la dispoziția altora, o persoană veselă, un băiat extraordinar. Eu am vorbit înainte de meci, nu avea probleme cardiace, îl durea gamba. El a jucat în Spania, în Franța, acolo chiar sunt medici buni. S-ar fi știut dacă ar fi avut probleme cu inima.

Din păcate, eu i-am dat vestea soției. I-am spus: «Patrick a avut meci, a căzut, sunt aici la spital, e rău de tot.» Eu mă gândeam că trebuie să o ajut. Ea îmi spune: «Nu-mi vine să cred. Ce faceți acolo? Nu a murit. Trimite-mi poză. Este imposibil. El nu a murit. Nu are cum să moară!». Nici nu aveam putere să mai vorbesc. Am și eu familie. Ce-i spun copilului când întreabă unde e tati? Și soția lui e și însărcinată iar, în 3 luni", a comentat Feussi pentru site-ul us24.ro.

Cei doi se știu de 7 ani, se cunosc din Camerun, s-au revăzut în Franța și apoi în România. "Am petrecut momente deosebite împreună. Uite, chiar vineri, pe 6 mai, a fost ziua lui Essombe. Și eu trebuia să mă văd cu ei după meci să sărbătorim. Acum nu o să ne mai întâlnim niciodată", a adăugat Feussi.

"Sincer? Cred că dacă se intervenea imediat ar fi fost șanse mari, acolo, pe teren să fie resuscitat"
Patrice Feussi, fundaș Concordia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
630303567127619
Ioan Florescu  •  09 Mai 2016, 20:01

Si mai adaug la riscurile meseriei, daca esti medi risti sati predea lectii de anatomie patologica si de urgenta fotbalisti precum Florin Tanase de la Viitorul, fostul fotbalist si chiar venerabil Cornel Dinu si alti ciumpalaci, pentru care medicina este la minus infinit. Regretul ca a murit un om tanar ramane, dar medicul se roaga intotdeauna la Dumnezeu , atunci cand intra in blocul operator ca Dumnezeu S-al ajute. De acord domnule Cornel Dinu?

630303567127619
Ioan Florescu  •  09 Mai 2016, 19:45

Si apoi domnilor, sa-mi fie iertata opinia, in viata , orice meserie are riscurile ei.De esti politist la rutiera risti sa te ia pe capota un turc beat si fara discernamant, daca esti soldat in Afganistan risti sa te impuste unul sau unii pe care ii instruiesti, daca esti sportiv de performanta riscul este sa capotezi pe teren, daca esti profesor risti sa-ti arunce un tembel de elev cu ceva in cap, daca esti contabil risti sa fii judecat pentru evaziune fiscala, daca esti inginer la drumuri si poduri risti sa te judece , pentru ca podul a fost luat de ape, daca esti Prim -Ministru, niste cocalari influentati politic iti vor spune sa demisionezi pentru ca tipii aceea , Dumnezeu sa-i ierte s-au dus ca miei la frigare, fara a analiza riscurile. In viata orice persoana trebuie sa analizeze riscurile si sa le elimine chiar daca este vorba de DOMNUL EURO SAU DOLAR

630303567127619
Ioan Florescu  •  09 Mai 2016, 19:24

Sa ma ierte , Feussi, dar nu stie despre ce vorbeste. Intamplator in anul 2012 eram in Nancy, Lorraine, Franta pe stadionul municipal din Tomblaine unde se desfasura meciul de Premier Ligue, ASF Nancy- Olimpique Marsaille. La Nancy juca si romanul Daniel Nicolae si de aceea m-am dus la meci. In minutul 84 unui jucator de la Marsaille i s-a facut rau si a cazut fara a avea contact cu vreun adversar. Situatia era critica, dar abia dupa 8 minute medicul echipei din Marsaille a ajuns, iar ambulanta a ajuns dupa 11 minute. De ingrijiri s-a ocupat, trebuie sa recunosc medicul de la Nancy. Cu noroc omul a scapat ,dar este o leguma. Oare Viitorul nu avea medic, in doi e mai simplu? Daca Daniel Nicolae isi aminteste faza de pe stadionul Picote din Tomblaine il rog sa confirme sau sa infirme ,caci era pe teren. C'est la vie toujours parsiva.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează