GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

FOTO Așa arată o ambulanță Puls asemănătoare celei care l-a transportat pe Ekeng la Urgență!

Ambulanță de tipul A1/A2 transport pacienți +12   FOTO
Ambulanță de tipul A1/A2 transport pacienți

Articol de - Publicat sambata, 07 mai 2016 13:32

Patrick Ekeng s-a prăbușit pe teren aseară, la meciul dintre Dinamo și Viitorul, scor 3-3, și a decedat la spitalul de Urgență Floreasca, după ce medicii s-au chinuit să-l resusciteze mai bine de o oră și jumătate.

Până a ajunge la spital, jucătorul a fost preluat de ambulanța Puls, cea privată, cu care are contract clubul Dinamo. Medicii de pe respectiva ambulanță (A1/A2 Transport pacienți) au intervenit în aproape 3 minute la fața locului, pe gazon, însă nu s-au putut folosi de niciun aparat special din ambulanță, de genul unui defibrilator, pentru că nu-l aveau în dotare.

Se poate observa că interiorul ambulanței lasă de dorit și vede cu ochiul liber că vehiculul nu dispune de tehnica necesară pentru a interveni de urgență la un asemenea caz precum cel de aseară.

În dotarea Puls există și o ambulanță de tipul C2 Echipaj medical de urgență, dar aceasta nu a fost prezentă aseară la stadionul Dinamo, doar cea de  tipul A1/A2 transport pacienți.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
141102562954591
Alex Trufin  •  07 Mai 2016, 17:37

CUPLUL *** SANDU SI DRAGOMIR LOVESTE DINOU SI DINOU SI DINOU .... DUPA EI POTOPUL. NIMIC DIN CEEA CE AU FACUT ASTIA DOI TIMP DE 25 DE ANI NU FUNCTIONEAZA. TOTUL TREBUIE RESCRIS DE LA INCEPUT

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vladutz13
vladutz13  •  07 Mai 2016, 17:21
Postat de el11 pe 07 Mai 2016, 14:26

Asa ceva ... Cata bataie de joc poate exista in tara asta .Nu stiu daca ar fi fost ceva diferit , dar *** asa zis patron si clubul trebuiau sa se asigure ca fotbalistii beneficeaza de cele mai bune conditii , astfel incat sa nu mai existe acum aceste discutii interminabile ... Acum , sa fie trasi toti la raspundere !

Daca este adevarat... din pacate da, clubul este vinovat, ar trebui sanctiuni extroardinar de grave. Sa nu mai zic de cel responsabil care spune ca ambulantele sunt OK. Tot nu am inteles cine este aceasta persoana, ca nu poate fi observatorul LPF, ca nu are compentente.... probabil tot doctorul echipei gazda. Sa nu mai spun ca ar trebui platite despagubiri de milioane de euro familiei... dar stim toti ca in Romania legile nu ajuta oamenii in cazuri din astea, se dau despagubiri mici la tribunal, de zeci de mii de euro, nu zeci de milioane ca in America

dvd1
dvd1  •  07 Mai 2016, 15:40
Postat de Dan Che pe 07 Mai 2016, 14:31

clubul dinamo ar trebui suspendat; medicii arestati iar compania privata care a facut serviciul medical sub ancheta penala; familia jucatorului decedat ar trebui recompensata cu multe milioane de dolari; frf ar trebui sa retrogradeze in divizia regionala acest club

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează