GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DINAMO - VIITORUL

FOTO Coregrafie specială a fanilor dinamoviști pentru victimele din Colectiv » O parte dintre ultrași au părăsit stadionul după 15 minute în semn de protest

Foto: Cristi Preda +3   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2015 20:55

Galeria lui Dinamo a avut o coregrafie specială la meciul cu Viitorul dedicată celor 31 de tineri decedați după incendiul din clubul Colectiv. Aceștia au afișat în peluză bannere cu numele victimelor.

O parte dintre ultrași au părăsit stadionul după un sfert de oră în semn de protest. Aceștia ceruseră încă de ieri ca meciul cu Viitorul să fie amînat din respect pentru victimele din clubul Colectiv şi au avut pe gard un banner uriaş cu mesajul: "De ce se joacă?".

Și jucătorii au intrat pe teren cu un mesaj: "Prea multă durere şi prea mult chin/ Odihniţi-vă în pace lîngă Cătălin!".

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (22)
titelb
titelb  •  02 Noiembrie 2015, 21:34
Postat de dj_smoc pe 02 Noiembrie 2015, 21:10

Respect pentru gest, dar prea abuzati de Hildan. Mai lasati-l fratilor sa se odihneasca in pace, cred ca si el s-a saturat de cate ori il comemorati...

Adevaratii caini au fost si vor ramane fratii Nunweiller, ei au scris o pagina importanta in istoria lui Dinamo si chiar in in fotbalul romanesc.

narcis_ny
narcis_ny  •  02 Noiembrie 2015, 21:38
Postat de rupert pe 02 Noiembrie 2015, 21:32

Si eu sunt de parere ca aceste meciuri care au avut loc sambata, duminica si azi, trebuiau amanate. Nu poti sa joci fotbal cand oamenii continua sa moara in urma acestei tragedii. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace pe cei care au pierit in aceasta tragedie.

Sportul nu este divertisment. Uite ca si la rusi s-a jucat si sunt tot o tara foarte religioasa.

sefulescu
sefulescu  •  02 Noiembrie 2015, 21:36

Prietene stelist, te invit să îți ceri scuze ca exiști și ca umpli paginile astea cu aberațiile tale. Nu avem nevoie de părerile tale fără logică. Mereu va luați de coregrafiile lui Dinamo, vedeti-va băi băiatule de ale voastre. Cimitirul e aproape, inspirati-va voi de acolo și aratati-ne cum se respectă nefericitul eveniment..pe teren nu aici. Dispari!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează