GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ATAC

FOTO și VIDEO Teroare în Franța, chiar de Ziua Națională! Zeci de oameni au murit și doi români răniți, după ce un camion a lovit mulțimea strânsă pentru focul de artificii

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2016 00:49

Un camion a intrat într-un grup de oameni care sărbătoreau Ziua Națională a Franței, la Nisa. Atacul a fost confirmat de primarul orașului, iar conform ultimelor informații, numărul morților a ajuns la 84. 

UPDATE 9:40

Doi români se află printre cei peste 100 de răniți de la Nisa. Numărul morților a ajuns la 84 conform ultimelor informații.

update 01:45

O româncă stabilită la Nisa a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO despre momentele de panică prin care au trecut locuitorii orașului francez.

update 01:20

Un nou bilanț, făcut public de France TV, vorbește de aproximativ 60 de morți.

Oamenii erau strânși pe Promenade des Anglais, în așteptarea focului de artificii, când camionul a intrat în viteză în mulțime, lăsând zeci de persoane întinse pe carosabil. Martorii susțin că autovehiculul avea în jur de 60-70 de km/h, anunță The Telegraph.

Informația cu privire la tragedie a fost confirmată și de primarul din Nisa, într-o postare pe Twitter, iar datele oferite de un oficial din cadrul Ministerului de Interne anunță cel puțin 30 de morți și peste 100 de răniți.

Unele surse vorbesc despre un atentat terorist. După atac, au apărut și zvonuri privitoare la o luare de ostatici care a avut loc tot la Nisa, dar ministrul francez de interne a infirmat informațiile.

Conform televizunii franceze BFM TV, între conducătorul camionului și polițiști a existat un schimb de focuri, iar șoferul a fost omorât, în timp ce un presupus complice este urmărit de poliție.

Motivul atacului este încă necunoscut, însă oamenilor li s-a comunicat să rămână în case.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
1021381227939267
Nicu Apostol  •  15 Iulie 2016, 22:54

CONDOLEANTE FAMILIILOR INDURERATE, INSANATOSIRE GRABNICA RANITILOR! SUNTEM ALATURI DE POPORUL FRANCEZ! EXTERMINAREA CRIMINALILOR !!!

helioglobalus
helioglobalus  •  15 Iulie 2016, 14:07
Postat de blatistu49 pe 15 Iulie 2016, 09:26

*** ar trebui deportati din EUROPA dar *** ANGELIKA si sefii de laUE le invit inca europenii trebuie sa faca ei dreptate nu semai poate tolera pe nesimtitii jihadisti

Observ că matale ai pus jihad asupra limbii române, ce ți-a făcut, săraca?

piet
piet  •  15 Iulie 2016, 12:18

ce dracu s-a caute in saracia asta de tara? ROMANIA ESTE INCA IN SCLAVAGISM ! *** au sclavi romani ! ASA NE TREBUIE !uitati-va la tv.*** au talent

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează