GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DINAMO

GALERIE FOTO "Hai să le arătăm ăstora ce înseamnă Dinamo!" » 17 ani de la decesul lui Hîldan. Fanii lui Dinamo îl vor comemora azi pe "Unicul Căpitan"

Foto: Gazeta Sporturilor +49   FOTO
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 09:36

Pentru fotbalul românesc şi mai ales pentru fanii dinamovişti, 5 octombrie este una dintre cele mai triste amintiri. Este ziua în care, în 2000, Cătălin Hîldan a decedat pe teren.

În minutul 74 al meciului amical dintre SN Olteniţa - Dinamo, Hîldan, care avea 24 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, decesul fiind constatat de medicii de la spitalul din Olteniţa. De atunci, Dinamo a decis retragerea tricoului cu numărul 11, iar fanii din Peluza Cătălin Hîldan cântă la fiecare meci în memoria "Unicului Căpitan".

"Hai să le arătăm ăstora ce înseamnă Dinamo!"  Îndemnul la luptă al lui Cătălin Hîldan, care este scris în vestiarul lui Dinamo
sdfdsfdsf

Născut pe 3 februarie 1976, Hîldan a debutat la Dinamo în 1994 și a bifat 138 de meciuri pentru echipa alb-roșie. Acesta a avut și 8 convocări pe echipa națională, pentru care a marcat un gol.

Fanii lui Dinamo îl vor comemora azi pe Hîldan. Aceştia se vor strânge la ora 18:30 în parcarea de la Cora Pantelimon, iar de acolo vor pleca spre Brăneşti, acolo unde este înmormântat Hîldan.

"A venit frigul...Frunzele colorate in fel si chip sunt rasfirate peste tot, gecile mai groase le-am scos din sifonier...A venit octombrie...Tie cum iti este aceasta luna?

Pentru noi este neagra, sfâșietoare, dispretuitoare chiar. Este luna in care ne amintim, totuși, ca eroii nu mor niciodata! Erou este acela care si-a daruit viata unui lucru mai important ca el insusi.
Astazi este despre tine, Capitane...

Pe 5 octombrie, plecam capul si ne simtim apasati de durerea fara margini a pierderii capitanului nostru. A mai trecut un an, insa il simtim aproape, simtim ca ne vegheaza dintre nori...

Si nu numai astazi. Numele ii este strigat cu sfințenie la fiecare meci, peluza poarta numele lui, cantece, coregrafii sau mesaje dedicate unui inger alb-rosu...

Generatiile de azi cresc generatiile de maine in spiritul Unicului Capitan. Poate ca tu, cel care citesti, nu l-ai prins jucand, insa il divinizezi. A murit in tricoul alb-rosu, facand ceea ce a iubit cel mai mult...Sa joace pentru Dinamo! Era un tip foarte ambitios si luptator, isi motiva colegii, avea o sete nemaipomenita de victorie, de trofee...

TU, cel care citesti... Vii la meci pentru spiritul lui Dinamo! Nu vii la meci pentru x sau y din teren..Iar spiritul lui Dinamo inseamna Cătălin Hîldan!

17 ani fara tine...

Te vom iubi mereu!" Facebook Front48 Dinamo Bucureşti

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
reddogsv
reddogsv  •  05 Octombrie 2017, 16:17
Postat de Mihai Tudose pe 05 Octombrie 2017, 12:23

Vai mama voastra, performante sportive cand ve-ti sarbatori?

Vai mama ta de mosneag ***. Pe deasupra esti si fcsb-ist! ,,ve-ti''

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

352061698522614
Mihai Tudose  •  05 Octombrie 2017, 12:23

Vai mama voastra, performante sportive cand ve-ti sarbatori?

reddm
reddm  •  05 Octombrie 2017, 12:14

Cu aceasta fraza ar trebuii sa se trezeasca ,, starletele" lui Dinamo in fiecare dimineata

Vezi toate comentariile (10)
Comentează