GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ROMÂNIA ÎN DOLIU

Jucătorii Stelei au trăit în faţa televizorului, într-un hotel din Cluj, tragedia din clubul Colectiv: "Sîntem şocaţi! Fotbalul trece pe planul doi!"

Articol de - Publicat duminica, 01 noiembrie 2015 00:00

Nicolae Dică şi Nicuşor Stanciu transmit condoleanţe familiilor celor dispăruţi şi cred că rezultatul din seara asta aproape că nu mai contează

Imaginile horror, din noaptea de vineri spre sîmbătă, cu incendiul din clubul bucureştean au fost văzute live de fotbaliştii lui Rădoi, care se aflau în cantonamentul de la Cluj, pentru meciul de diseară, împotriva CFR-ului. Mulţi dintre ei au stat pînă spre dimineaţă ca să urmărească derularea evenimentelor, iar ieri, după antrenament, s-au şi referit la modul în care au trăit tragedia respectivă.

"E şocant ce am văzut. Îmi pare atît de trău pentru ce s-a întîmplat, pentru familiile victimelor, vă daţi seama prin ce trec. Sincer, în momentele astea, fotbalul nici nu mai contează, el trece în plan secund, e prea mare tragedia asta", a spus Nicuşor Stanciu.

Şi secundul lui Rădoi, Nicolae Dică, a resimţit din plin ceea ce a văzut la televizor. "Am urmărit cu toţii la TV. Chiar sincer vă spun, eram toţi în stare de şoc. Să vezi şi să auzi că au murit atîţia oameni...Nici nu ştii ce să mai zici. Condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut copiii. E un sentiment de mare regret pe care îl ai, te simţi solidar cu ei. Asta e viaţa, din păcate, nu avem ce să facem", a spus Dică.

Şi Dinamo plînge!

Tragedia din clubul Colectiv a fost ieri subiect de discuţie şi pentru antrenorul şi managerul lui Dinamo, în conferinţa de presă de dinaintea jocului cu Viitorul, de mîine seară. "E şocant să stai la televizor şi să vezi tot ce s-a petrecut. E şocant, şocant, totul e din vina noastră, mă refer la societate în general, aceste cluburi ar trebui controlate mai serios. Am şi eu copii, am două fete, care mai merg şi ele în cluburi, am fost şi eu, lucrurile nu sînt în regulă acolo. Intri, dar nu ştii dacă mai şi ieşi dacă se întîmplă ceva. Toate sînt la subsol, înghesuite, chiar nu realizez cum au primit toate autorizaţie", a declarat Rednic. "Vom încerca să ajutăm şi noi cum putem, luni vom merge, vor fi chiar şi cîţiva jucători, ca să donăm sînge", a declarat şi Ionel Dănciulescu.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  02 Noiembrie 2015, 16:27

de ce era nevoie să fie împinși în față, prin publicitate de presă, două cluburi? dacă erau atât de conțtienți și grijulii, jucătorii Stelei ar fi trebuit să sesizeze factorii de răspundere din Baia Mare asupra stadionului supraîncărcat și periculos pentru sute de oameni.

adianghelescu
adianghelescu  •  01 Noiembrie 2015, 17:00
Postat de us27mereusuperiori pe 01 Noiembrie 2015, 10:14

Conducatorul lui Динамо, Anghelache si fondatorul clubului, Pantiusa Bodnarenko nascut in Tiraspol si trimis de Stalin, in calitatea de primul Sef al Securitatii, au arestat si torturat in Gulagul romanesc peste 1 milion de victime! Динамо in Romania este asociata cu condamnarile politice, torturi in detentie si asasinate. Динамо a fost fondata de Stalin din vechiul club Unirea Tricolor, ai carei jucatori care au refuzat sa semneze cu Securitatea si sa joace la Динамо au fost condamnat la 10 ani de puscarie si torturati cumplit iar presedintele Unirii , avocatul Vica Negulesc, fost primar al Bucurestiului a fost torturat si omorat de dinamovisti la Jilava, zidit de viu.

*** tara plange si tu delirezi se vede ca nu ti-ai luat medicamentele

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  01 Noiembrie 2015, 13:30
Postat de juliusmad pe 01 Noiembrie 2015, 10:42

esti meschin. s-a intamplat o tragedie si tie iti arde sa faci putin scandal.

Eu meschin???? Nu esti sanatos la cap, scandal face nenorocitul ala care nu are un pic de respect pentru o asa tragedie, dar ce pretentii sa ai de la niste ***???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează