GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  CUTREMUR

Olăroiu şi Rădoi scuturaţi de cutremur » Unda seismului de 7,8 grade din sud-estul Iranului a atins ieri şi Emiratele

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 aprilie 2013 21:47

Românii de la Al Ain, oraş situat la 600 km de epicentru, au resimţit puternic seismul produs la Hiduch şi soldat cu cel puţin 81 de morţi


Golful Persic a fost zguduit teribil ieri de cel mai puternic cutremur produs în Iran în ultimii 40 de ani. Unda seismului de 7,8 grade pe scara Richter produs la Hiduch, oraş din sud-estul ţării, la graniţa cu Pakistan, s-a propagat şi în India, şi în Emiratele Arabe Unite.

Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi au trăit momente de panică la Al Ain, oraş aflat la 600 km de epicentru. La fel ca în capitala Dubai, sute de zgîrie-nori şi şcoli au fost rapid evacuate, lumea ieşind în stradă. Antrenorul şi mijlocaşul român, lideri autoritari în campionat, s-au ales doar cu sperietura, neînregistrîndu-se pagube materiale ori victime.

Potrivit ultimului bilanţ neoficial, mişcarea telurică a distrus în întregime oraşul Hiduch, cu 50.000 de locuitori, s-a soldat cu cel puţin 81 de morţi plus sute de răniţi, punînd la pămînt mii de clădiri şi case.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
costinastase
costinastase  •  17 Aprilie 2013, 09:50

Retards GSP!!! Cand ati facut voi geografie?!? Capitala este Abu Dhabi, nu Dubai.. In curand si capitala Turciei va fi Istanbul, nu? :))))

fadinga
fadinga  •  17 Aprilie 2013, 07:32

de unde stiu eu ca Capitala este Abu Dhabi .....nu Dubai sa nu exagerati...eu locuiesc in Abu Dhabi si este la 130km de Al Ain....nu prea s-a simtit.cutremul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează