GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ATLETICO MADRID - REAL MADRID, 21:45, DIGI, DOLCE

Omagiu pentru Daniel Prodan la derby-ul Atletico - Real » Moment emoționant în memoria fostului fundaș

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2016 09:30

Oficialii lui Atletico Madrid, club unde Daniel Prodan a evoluat între 1996 și 1998, îi vor aduce un omagiu fostului jucător, decedat miercuri.

Cei de la Atletico au obținut permisiunea ligii spaniole ca, la derby-ul de sâmbătă cu Real Madrid, să fie ținut un minut de reculegere în memoria stoperului român.

Derby-ul capitalei Spaniei va avea loc sâmbătă, de la ora 21:45. Meciul Atletico - Real va fi în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Același lucru se va întâmpla și la toate partidele din etapa aceasta a Ligii 1 și s-a întâmplat și la meciul din Cupa Ligii, Astra - Dinamo, 2-5.

Citește și: S-a stins zâmbetul Generaţiei de Aur » Toţi cei care l-au cunoscut pe Daniel Prodan susţin că "era un fotbalist tare ca piatra, dar şi un om de excepţie, care te făcea să râzi şi când erai negru de supărare"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează