GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ATENTAT LA LONDRA

Polițistul ucis în atentatul din Londra era fan Charlton: ”E un adevărat erou, ne va lipsi enorm”

Polițistul Keith Palmer n-a putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse
Polițistul Keith Palmer n-a putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse

Articol de - Publicat vineri, 24 martie 2017 00:00

Keith Palmer, una dintre cele trei victime ale teroristului de pe podul Westminster, avea abonament pe ”The Valley”. Scaunul său a fost acoperit cu un fular în culorile clubului.

Dacă teroristul care a semănat moarte, miercuri, pe podul londonez Westminster n-a reușit să pătrundă în clădirea Parlamentului britanic e și meritul polițistului Keith Palmer.

Ofițerul în vârstă de 48 de ani, fan Charlton Athletic, a suferit însă răni grave în încleștarea cu răufăcătorul și în cele din urmă a decedat.

Numărul 166

Suporter cu abonament la meciurile de acasă ale echipei, Palmer a fost deja omagiat de clubul din Ligue One (D3). Scaunul său cu numărul 166 de pe arena The Valley a fost acoperit cu un fular în culorile roșu și alb ale lui Athletic.

"Ne va lipsi tuturor"

"Acesta va rămâne acolo până la următorul nostru meci pe teren propriu, programat marți, 4 aprilie", se arată într-un comunicat al clubului, ce plănuiește și alte momente pentru a-l comemora: "Keith e un adevărat erou și ne va lipsi enorm tuturor celor din familia Charlton Athletic".

Andreea Cristea e femeia căzută în Tamisa

Printre trecătorii spulberați de SUV-ul teroristului britanic pe podul Westminster s-a numărat și un cuplu român. Dacă el a avut noroc, scăpând cu răni ușoare, ea, Andreea Cristea, 29 de ani, arhitect de profesie, a fost izbită atât de puternic încât a căzut peste balustrada podului, în Tamisa! "A fost operată miercuri noapte și situația ei rămâne critică", a anunțat ieri ambasada României la Londra.

Minut de reculegere cu Lituania

Jucătorii naționalei Angliei au aflat despre atentat la Dortmund, înaintea amicalului cu Germania (0-1). Federația a amânat însă ținerea unui minut de reculegere pentru duminică, la meciul cu Lituania, din preliminariile CM 2018.

"Suntem o națiune ce merge mereu înainte. Nu vom permite nimănui să ne abată din drum", a punctat selecționerul Gareth Southgate.

4morți, între care și teroristul, și 40 de răniți (7 în stare critică) e bilanțul atentatului de la Londra

8arestări a operat ieri poliția britanică, în legătură cu atacul din apropierea Parlamentului britanic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează