GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

UPDATE Primele reacţii după decesul lui Sechelariu: "A crezut că e nemuritor, că e Ştefan cel Mare"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 februarie 2013 14:45

UPDATE / Florin Prunea, fost portar şi la FCM Bacău, spune că Sechelariu a fost un om deosebit:  ''Am primit şi eu acum vestea asta tristă. Primarul, pentru că eu aşa îi spuneam, a fost o persoană deosebită. Dar, în primul şi primul rînd, un om de cuvînt. Ce vorbeam, aşa făceam, calitate cam greu de găsit la patronii de cluburi din România.

Eu am petrecut o perioadă frumoasă la Bacău şi am numai amintiri plăcute cu dânsul. La Bacău a început un alt proiect, al actualului primar, sper să reuşească pentru că Bacăul are potenţial în fotbal şi s-a văzut în perioada domnului Sechelariu'', a declarat Prunea pentru mediafax.

Dumitru Sechelariu a murit în această dimineaţă, la Viena, la vîrsta de 55 de ani. Ioan Becali, unul dintre apropiaţii omului de afaceri, a oferit primele reacţii la Realitatea.

"A plătit tribut unei vieţi total dezordonate. Totul pleacă de la stilul de viaţă. Nu e o veste fulgerătoare pentru mine, ştiam că şansele sînt infime, acum s-a confirmat tot. Cancerul face ravagii în continuare. A fost un om care nici nu s-a întreţinut. Avea o greutate peste cea normală, fuma mereu, mînca mereu. Oamenii care au peste 50 de ani trebuie să aibă o relaţie cu medicul, el nu a avut", a explicat Becali.

Fostul impresar a continuat: "A crezut că este nemuritor, s-a crezut prea puternic. Puterea ia mintea oamenilor care sînt pe val, s-a întîmplat şi cu el. Visa să ajungă preşedintele României. Sînt oameni care se cred Ştefan cel Mare, Mircea cel Bătrîn, aşa a fost şi el. A făcut totuşi lucruri foarte frumoase pentru Bacău. Credea că nimic nu îl poate doborî, şi pe patul de spital era la fel.", a încheiat Ioan Becali.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  16 Februarie 2013, 19:49

Giovani crede că el o să ajungă la 70 de ani :)

komo
komo  •  16 Februarie 2013, 17:02

mai stiu eu unul care se credea Mihai Vitezul.. asta-i pohta ce-am pohtit.. ghici ciuperca..

mariuspopescu1
mariuspopescu1  •  16 Februarie 2013, 15:29

gandire de becaliot "fuma mereu, manca mereu..."

Vezi toate comentariile (13)
Comentează