Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 10 mai 2011 11:21

După o suferinţă lungă, soţia lui Dinu Gheorghe, Reli, a decedat într-o clinică din Bucureşti după ce în ultimele luni a fost la Viena, acolo unde medicii s-au luptat să o ţină în viaţă.

În ultima perioadă, preşedintele giuleştenilor, 56 de ani, a făcut nenumărate deplasări în capitala Austriei, acolo unde soţia sa beneficia de cel mai bun tratament în cazul bolii de care suferea, însă în cele din urmă medicii au fost nevoiţi să se declare învinşi.

La finalul meciului cu Steaua, 1-0 pentru Rapid, Daniel Pancu afirma că "sperăm să-i fi adus o mică bucurie domnului preşedinte care trece prin momente grele cu soţia. Acestea sînt adevăratele drame ale vieţii". La meciul următor, cu Tg Mureş, 1-1, după ce a marcat, Nicolae Grigore a fugit direct pe banca de rezerve şi i s-a aruncat în braţe lui Dinu Gheorghe, căruia din acelaşi motiv a ţinut să-i dedice golul.

În urmă cu 10 ani, soţia giuleşteanului suferise o operaţie de cancer la sîn.

Dumnezeu să o odihnească!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”