GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ATENTAT LA ISTANBUL

Răzbunarea! Erdogan a arestat 151 de oameni și a bombardat Kurdistanul după atentatul din Istanbul

Fum, ambulanțe și morți, sâmbătă, lângă Vodafone Arena // Reuters
Fum, ambulanțe și morți, sâmbătă, lângă Vodafone Arena // Reuters

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2016 00:00

Președintele Erdogan a operat 151 de arestări și a bombardat pozițiile rebelilor din Kurdistan. Replică la atacul de lângă stadionul lui Beșiktaș.

Nu mai puțin de 38 de morți și peste 155 de răniți a fost bilanțul atentatului de sâmbătă seară, la nici două ore după Beșiktaș - Bursaspor (2-1). Atunci, ministrul de interne Suleyman Soylu i-a avertizat pe teroriștii kurzi, care duminică seară au revendicat atacul: "Ne vom răzbuna!".

Și s-au răzbunat! În zorii zilei de ieri, președintele Recep Tayyip Erdogan a comandat personal razii în Istanbul, Ankara și Adana. Ținta: membrii partidului pro-kurd HDP. Urmarea: 151 de arestați! Iar avioanele turcești de vânătoare au bombardat pozițiile rebelilor kurzi din nordul Irakului.

I-a îmbrățișat pe polițiști

După ce a deschis scorul contra lui Gaziantep (3-1), Yasin Oztekin (Galatasaray) i-a îmbrățișat pe polițiștii aflați pe margine, în semn de solidaritate. Forțele de ordine au fost aplaudate și au primit flori la începutul partidei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează