GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

Tragedie! Brazilianul Maicon, fostul fotbalist al Stelei, a murit! Şahtior, echipa de care aparţinea, a anulat antrenamentul de azi!

Maicon, pe vremea cînd evolua pentru Steaua
Maicon, pe vremea cînd evolua pentru Steaua

Articol de - Publicat sambata, 08 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 februarie 2014 16:52

Brazilianul Maicon Pereira de Oliveira, 25 de ani, a murit în această dimineaţă după un accident de maşină.

Accidentul a avut loc în jurul orei 4 dimineaţa, chiar în oraşul Doneţk. Aflat la volanul unei maşini Hyundai Elantra, acesta a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un Skoda Superb. Din primele informaţii, o singură persoană mai este rănită, şi anume şoferul celuilalt autoturism. Se pare că vitezometrul maşinii lui Maicon ar fi rămas blocat la 120 km/h.

A murit chiar în faţa spitalului Kalinin, pe bulevardul Ilici din centrul oraşului. Din cîte se pare, accidentul a avut loc pe fondul carosabilului îngheţat.

"Astăzi, familia fotbalului nostru a fost lovită de o mare tragedie. A murit Maicon. A fost un fotbalist talentat şi un om minunat. Nu pot să cred că nu mai e printre noi. Vreau să îi transmit condoleanţele mele familiei. Dumnezeu să îl odihnească", a scris, pe Facebook, preşedintele Şahtiorului, Serghei Palkin.

"În această dimineaţă, Mister ne-a strîns şi ne-a dat groaznica veste. Am anulat orice formă de antrenament azi. Încercăm să trecem peste această tragedie. Am pierdut un om foarte bun, un prieten", Dario Srna, căpitan Şahtior

"Dumnezeu să aibă grijă de tine, fratele meu, sînt sigur că, aşa cum zîmbetul tău ne însenina pe toţi, la fel o va face şi de acolo, de sus, învăluindu-ne" - Taison

"Ce mai putem face acum? Doar să ne rugăm. E atît de greu să recunoaştem că sîntem extrem de firavi" - Dentinho

Reacţia oficială a Stelei după decesul lui Maicon:
"Dumnezeu să te odihnească, Maicon de Oliveira! Întregul staff şi jucătorii Stelei îşi exprima public tristeţea la auzul veştii conform căreia fostul nostru atacant, Maicon Pereira de Oliveira, a încetat din viaţă în aceasta dimineaţă. Maicon, care urma să împlinească 26 de ani pe 8 mai, a evoluat pentru Steaua, în returul sezonului 2010-2011, în 8 partide oficiale, în care a înscris 3 goluri şi şi-a trecut în palmares Cupa României. Clubul nostru transmite condoleanţe familiei jucătorului care aparţinea, în prezent, de Şahtior Doneţk! Dumnezeu să-l odihnească!", este mesajul FC Steaua.

Maicon a jucat la Steaua în partea a doua a sezonului 2010/2011, iar apoi s-a transferat în Ucraina, la Şahtior Doneţk, chiar Mircea Lucescu dorindu-l insistent la echipă. De altfel, recent, Maicon anunţase că este dispus să joace în naţionala Ucrainei.

Maicon are 3 goluri marcate în 6 meciuri jucate la Steaua. Brazilianul nu a mai continuat în Ghencea pentru că Steaua trebuia să plătească 800.000 de euro pentru un transfer definitiv celor de la Volyn Luţk.

Mihai Stoica a decis însă că jucătorul nu are valoare de Steaua şi l-a anunţat că nu îi va fi activată clauza, astfel că brazilianul a revenit la Volyn.

VIDEO cu un reportaj realizat în Ucraina despre Maicon

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (153)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Februarie 2014, 19:34

cand te gandesti ce "atacati' se simteau unii ieri, pe stirea primetime ! saracii "revoltati", habar n-aveau ca nu pot raspunde la 3 intrebari : 1. ce cauta un jucator de fotbal profesionist la ora 4 noaptea pe strada, iarna, la minus 15 gr, gheata, si intr-o tara instabila politic ? 2. nu cumva venea de la un club de noapte si nu cumva era baut ? 3. daca nu era baut, cum se explica viteza criminala si sinucigasa din momentul impactului, adica fix 120 km/h ?? in fine, nu e nevoie ca acei 8-9 idioti sa isi ceara scuze, fac ceva pe ele, important e ca individul asta s-a sinucis de tanar, deci RIP si cu asta basta.... ps - bine ca nu l-a ucis si pe celalalt sofer.

qwerty007
qwerty007  •  09 Februarie 2014, 03:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Hahaha,nu esti sanatos!!! Hai CFR,hai Dinamo !!!!!!!!!!!

shab
shab  •  09 Februarie 2014, 00:54
Postat de viorica1 pe 08 Februarie 2014, 22:16

MM va bate, fizic, pe voi suporterii. MM e un arogant schizofrenic. Nu ti se pare normal ca sa nu fie simpatizat de absolut nimeni, in nicio circumstanta?!

Bine ca nu te bate pe tine psihic. Hai, marsh la cratita!

Vezi toate comentariile (153)
Comentează