GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  #COLECTIV

Trebuie mutat în străinătate » Veştile despre Alex Pascu, grav rănit în accidentul din Colectiv, nu sînt bune

Articol de - Publicat luni, 09 noiembrie 2015 00:00

Starea basistului trupei Goodbye to Gravity s-a înrăutăţit. Pe pagina sa de Facebook au fost afişate două conturi, deschise pe numele mamei, pentru strîngere de fonduri.

Alex Pascu, 34 ani, grav rănit în accidentul din clubul Colectiv, "are nevoie de ajutor". Asta spun apropiaţii săi pe reţelele de socializare. Starea fiului Anei Pascu, vicepreşedintele Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedintele de onoare al FR de Scrimă, s-a înrăutăţit.

"Ar trebui mutat la o clinică din străinătate. Posibil Germania. Însă, pentru asta, e nevoie de bani", adaugă prietenii acestuia pe Facebook. Aceştia au afişat şi două conturi bancare, deschise pentru ca tînărul să primească donaţii. Ambele pe numele fostei sportive, acum în vîrstă de 71 de ani.

În accidentul din clubul Colectiv au fost ucişi doi dintre componenţii trupei rock, chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru. Solistul Andrei Galuţ, basistul Alex Pascu şi toboşarul Bogdan Lavinius sînt răniţi serios.

Conturile deschise pentru Alex Pascu (Raiffeisen Bank)
Lei: RO07RZBR0000060005979832
Euro: RO04RZBR0000060012067703
Titular: Ana Pascu

45 de persoanedecedate formează bilanţul negru al accidentului din clubul Colectiv, 30 octombrie

A murit un ultras stelist

Una dintre victimele de sîmbătă este Florin Cristian Popescu, 35 de ani, fost membru al facţiunii Skins Berceni din cadrul Peluzei Nord a Stelei. Acesta lucra ca bodyguard la clubul Colectiv şi, conform martorilor, ar fi scos 15 victime în timpul incendiului.

Mai mult, în timp ce era spitalizat, o vecină a sa a anunţat pe Facebook că locuinţa acestuia a fost spartă de hoţi! Mama lui murise cu 5 luni în urmă. Florin s-a stins la Rotterdam, unde fusese transportat în stare critică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
valiro
valiro  •  09 Noiembrie 2015, 12:19

Rusine celor care imprastie zvonul ca cei trimisi in strainatate au murit pentru a deveni "donatori de organe". Nu aveti bun-simt ? Cum sa imprastiati o asemena otrava ?

923627714363420
Crs Dvd  •  09 Noiembrie 2015, 11:05

Nu stiam de unde imi era cunoscut chipul bogyguardului,acum m-ati informat ca era de la skins berceni.S-a stins o minunatie de om care a a dat dovada de mare om pana in ultima clipa.Fara el,tragedia era si mai mare decat este,a salvat multe vieti,putea fugi printre primii.Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti cei decedati

decuadi
decuadi  •  09 Noiembrie 2015, 09:54

*** tobosarul a murit deja.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează