GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  FC BRAŞOV

Un fost fotbalist al Braşovului a decedat la numai 37 de ani

Marian Măuţă Foto: monitorulexpres.ro
Marian Măuţă Foto: monitorulexpres.ro

Articol de - Publicat duminica, 24 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 noiembrie 2013 23:33

Fostul jucător al lui FC Braşov şi al Coronei, Marian Măuţă, a decedat astăzi la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Braşov.

Măuţă a fost internat duminica trecută la spital, după ce prietenii săi l-au găsit tremurînd în casă. Acesta a intrat în comă, însă îşi revenise la mijlocul săptămînii. Acesta îşi recunoscuse soţia şi prietenii, reuşind să schimbe cîteva vorbe cu aceştia.

Astăzi însă, în jurul orei 17:30, Măuţă s-a stins. Medicii au încercat să-l resusciteze însă nu au mai putut face nimic. Cauza decesului ar fi o infecţie în organism, dar şi mai multe probleme la ficat şi rinichi.

În 2001, pe cînd juca pentru FC Braşov, Măuţă a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord, în urma căruia i s-a montat un stent cardiac. Din acest motiv, medicii care l-au avut în grijă s-au temut să îi administreze antibiotice pentru a nu supune inima la un eventual şoc.

Fost jucător la Tractorul, FC Braşov, FC Bihor,şi Corona, Marian Măuţă a activat ca antrenor secund la echipa municipalităţii din Braşov pînă la promovarea în prima ligă reuşită în vară. În prezent, el juca în Liga a 4-a, pentru Înfăţirea Hărman.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
cernat_claudiu
cernat_claudiu  •  25 Noiembrie 2013, 22:18

Am avut ocazia şi în acelaşi timp plăcerea să-l cunosc foarte bine, atât pe omul Marian Măuţă(Mărin cum îi spuneam noi prietenii) cât şi jucătorul care la fiecare antrenament, fiecare meci îşi făcea datoria cu maximă seriozitate şi a fost un caracter deosebit!AMINTIREA LUI VA RĂMÂNE MEREU ÎN INIMA MEA ŞI NU-L VOI UITA NICIODATĂ!DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ!

gabonne1982
gabonne1982  •  25 Noiembrie 2013, 16:43

Dumnezeu sa-l odihneasca.37 de ani ...pfff :(

adiharna
adiharna  •  25 Noiembrie 2013, 10:37

Dumnezeu sa te odihneasca MARINE ! :( Sincere codoleante familiei indoliate !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează