GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

UPDATE Gică Popescu va fi eliberat joi dimineaţă 24 de ore pentru a merge la înmormîntarea tatălui!

Articol de - Publicat miercuri, 14 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 14 mai 2014 15:27

Veşti triste pentru Gică Popescu. Tatăl fostului căpitan al naţionalei a decedat azi noapte, cauza morţii fiind un infarct. Părintele fostului internaţional avea 72 de ani şi, conform apropiaţilor, s-a simţit rău ieri seară, iar la 01:30 a decedat în locuinţa din Calafat.

UPDATE 15:00 Gică Popescu va fi eliberat joi dimineaţă pentru 24 de ore pentru a merge la înmormîntarea tatălui său.

UPDATE 20:25 Imediat după ce va ajunge la Calafat, Popescu este obligat să se prezinte la Poliţia Calafat pentru anunţarea deciziei de la Penitenciar. Va avea obligaţia să meargă la poliţie şi în momentul plecării din localitate.

Pentru că a avut un comportament foarte bun în penitenciar, Gică Popescu nu va fi însoţit de poliţie la înmormîntare. Există cazuri cînd poliţia îl poate asista pe toată durata permisiei pe deţinut.

UPDATE 20:10 Acum cîteva minute, Comisia Penitenciarului Rahova a decis să accepte eliberarea lui Gică Popescu. Conform surselor Gazetei, acesta va ieşi mîine dimineaţă în arest ca să meargă la înmormîntarea tatălui său la Calafat. În acest moment nu se ştie exact numărul zilelor libere, dar informaţiile actuale spun că acesta a primit 2 zile.

De asemenea, Gică Hagi, Aurel Beldeanu şi alţi foşti jucători vor fi prezenţi la înmormîntarea de joi de la ora 13:00.

UPDATE 14:00 Gică Popescu a primit deja de la familie o copie a certificatului de deces al tatălui său, act care trebuie depus la dosar. Surse au declarat pentru Gazetă că acesta e posibil să părăsească penitenciarul Rahova chiar miercuri dimineaţă, urmînd ca joi să-şi conducă tatăl pe ultimul drum.

Există posibilitatea ca Popescu să primească maximum 5 zile de permisie din partea administraţiei naţionale a penitenciarelor.

------------

Avocatul lui Popescu a depus deja la Rahova o cerere pentru o permisie de două sau trei zile pentru ca fostul căpitan al Barcelonei să poată participa la înmormîntare şi speră să obţină eliberarea avînd în vedere că este vorba de decesul unei rude de gradul I. Potrivit unor informaţii de ultimă oră, "Baciul" va afla mîine decizia în privinţa permisiei.

Ultima dată cînd Gică Popescu şi-a văzut tatăl a fost cu cîteva zile înainte să intre la închisoare.

Daniel Prodan, fost coleg al lui Gică Popescu, a declarat la România TV: "Acum am primit vestea, mi-e foarte greu să vorbesc, ştiu ce e în sufletul colegului  Gică Popescu, am trecut prin asemenea momente, nu le înţelege nimeni, în afară de cei care au trecut prin aşa ceva. Îi doresc lui Gică să fie tare, să înţeleagă că acesta este cursul vieţii, îi transmit condoleanţe".

Apropiaţii familiei spun că tatăl lui Gică Popescu, Constantin Popescu nu avea probleme cu inima, dar, probabil, din cauza supărării i s-a făcut rău. Mai mari probleme medicale avea mama fostului internaţional, care se află la Bucureşti pentru a se trata. Tatăl lui Popescu se afla singur în casă cînd i s-a făcut rău şi se pare că ar fi sunat la pompieri, acolo unde se află SMURD-ul.

Înmormîntarea ar urma să aibă loc joi, de la ora 12:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (76)
bibiloiu
bibiloiu  •  14 Mai 2014, 16:25

Ce gunoaie suntem noi, romanii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24 de ore , porcii draqului.............................

ambro2000
ambro2000  •  14 Mai 2014, 09:23
Postat de bvd_magheru pe 13 Mai 2014, 23:15

Gica Popescu pe linga talentul nativ avea constinte tehnico tactice pe care le asimilase la scoala de fotbal olteneasca probabil cea mai prodigioasa scoala din fotbalul romanesc din toate timpurile . Niciodata in vecii vecilor fotbalul romanesc nu va mai avea o asemenea scoala . Niciodata . Acuma va mai ramne sa va mai ascundeti dupa c..hiloteii fetelor la handbal sau tenis . Ppppla barbati adevarati .

Vorbesti de parca scoala asta olteneasca a scos campioni mondiali. Nu uita ce scoala a avut Ungaria de exemplu. Ei poate nu vor mai avea asa ceva.

harry_porker
harry_porker  •  14 Mai 2014, 00:47
Postat de v_for_vendetta_2011 pe 14 Mai 2014, 00:19

corect...subscriu si as mai adauga ca....il ducea si capul nu ca pe burlica asta instalat politic la frf,in plus a fost si este un om decent fara sa atace in stanga si-n dreapta cu replici gen "baaaa...sti cine a fost eu si cine sunt!?".....in plus,a fost respectat,a respectat si impus respect pe oriunde a trecut,nu-i asa simplu sa ajungi capitan al Barcelonei cu atatea staruri in jurul lui.....si ar mai fi multe de adaugat......marea lui greseala este ca a intrat in jucurile samsarilor

sincer sa fiu am indoieli in ceea ce priveste faptul ca "il duce capul"....... faptul ca a intrat la mititica, ca s-a inhaitat cu leprele alea de Becali, ca a falimentat toate afacerile pe care le-a avut...... dovedeste contrariul

Vezi toate comentariile (76)
Comentează