GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DINAMO

VIDEO+FOTO UPDATE Cortegiul funerar a plecat spre aeroport » Toate detaliile de la fața locului

Articol de , - Publicat vineri, 13 mai 2016 08:55

Suporterii lui Dinamo își pot lua adio de la Patrick Ekeng în această dimineață. Trupul neînsuflețit al mijlocașului a ajuns la stadionul "Ștefan cel Mare" la ora 10:25.

11:40

Soția lui Ekeng le-a cerut jucătorilor dinamoviști să joace pentru Patrick în meciul de marți din Cupa României cu CFR Cluj. Cortegiul funerar a plecat acum spre aeroport.

11:25

Jucătorii s-au așezat în șir indian pentru a aduce un omagiu lui Ekeng. Suporterii dinamoviști au făcut o atmosferă incredibilă.

11:07

Jucătorii lui Dinamo au vorbit cu soția lui Ekeng căreia i-au prezentat condoleanțe în lacrimi. Cel mai afectat e tânărul Costache, care plânge în hohote.

11:00

Reprezentanții Stelei au ajuns și ei în acest moment și au depus o coroană din partea clubului roș-abastru.

10:41

În acest moment a început slujba oficiată de cei doi preoți chemați de clubul Dinamo.

preoti

10:25

Mașina mortuară cu corpul neînsuflețit al lui Ekeng a intrat pe poarta stadionului prin dreptul Peluzei Cătălin Hîldan. Cortegiul funerar a fost primit cu aplauze de cei prezenți pe stadionul Dinamo.

10:15

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a ajuns și el la stadion. Preoții chemați să oficieze slujba sunt ortodocși și catolici. Suporterii au umplut deja Tribuna 0. Jucătorii sunt vizibili afectați, fiind căzuți pe gânduri. Aceștia nu vorbesc cu nimeni și au privirile pierdute. Negoiță și Rednic stau unul lângă celălalt, însă cei doi nu s-au salutat și nici nu și-au vorbit.

09:57

Cătălin Munteanu, fostul jucător al lui Dinamo și actualul prim-vicepreședinte al AFAN, a depus și el o coroană la stadionul din Ștefan cel Mare. Constantin Anghelache, fostul președinte al alb-roșilor, a venit și el: "Am venit în calitate de suporter al vieții și al lui Dinamo".

09:45

Startul ceremoniei de comemorare va întârzia din cauza formalităților de la INML. Corpul neînsuflețit al fotbalistului n-a ajuns încă la arena din "Ștefan cel Mare", însă e preconizat să ajungă în jurul orei 10:20.

09:30

La stadion și-au făcut apariția primii ultrași dinamoviști (aproximativ 200-300), dar și cei doi preoții care vor conduce slujba de astăzi. Echipa lui Dinamo se află la vestiare în aceste momente. Mircea Rednic și fiica sa Luana au ajuns și ei la stadion.

UPDATE 09:20

Prima coroană depusă la stadionul ”Ștefan cel Mare” a venit din partea unui reprezentant al Astrei (FOTO). De altfel, trebuie amintit și momentul din acest sezon în care dinamoviștii au comemorat 15 ani de la moartea lui Hîldan, iar Șumudică a depus o coroană în fața Peluzei Cătălin Hîldan. Hîldan a murit pe 5 octombrie 2000.

Știrea inițială

La stadion vor sosi și jucătorii alături de staff-ul lui Dinamo. Clubul a amenajat o scenă (FOTO) unde cel mai probabil va fi depus trupul camerunezului.

În jurul orei prânzului vor începe procedurile pentru repatrierea trupului lui Patrick Ekeng. Aceaste formalități durează în jur de 6 ore.  Patrick Ekeng va fi înmormântat în Camerun, în orașul natal, Yaounde. 

DESFĂȘURĂTOR

Desfășurătorul comemorării lui Ekeng va debuta cu intrarea cortegiului pe poarta PCH, flancat de stewarzi, alături de tabloul fotbalistului. Imediat după pe tabela de marcaj a stadionului vor curge imagini în memoria camerunezului.

La capătul acestor momente va avea loc și slujba efectuată de mai mulți preoți, care va dura 10-15 minute. Suporterii și staff-ul echipei vor lua și ei cuvântul la finalul slujbei. În final, cortegiul va pleca pe pista stadionului cu opriri în dreptul Peluzei Sud, Tribunei a II-a, PCH.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
chris_bu67
chris_bu67  •  13 Mai 2016, 17:58

Odihnește-te în pace,Patrick!

vasy86le
vasy86le  •  13 Mai 2016, 14:50

Odihneste-te in pace, nu te vom uita niciodata.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  13 Mai 2016, 14:11
Postat de zecs93 pe 13 Mai 2016, 13:43

chiar le-a lasat un gol in inima fcsbistilor dupa euro-golul ala !!!

Pe cand Peluza: Patrick Ekeng !!?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează