GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

VIDEO Portarul învins de Hagi în Supercupa Europei a murit! "Căzut de la înălțime, găsit abia dimineață"

FOTO: forumimage.ru
FOTO: forumimage.ru

Articol de GSP - Publicat joi, 09 februarie 2017 12:48

Viktor Cianov, portar ucrainean care a participat la trei ediții ale Campionatului Mondial cu "naționala" URSS și care a apărat poarta lui Dinamo Kiev, în finala Supercupei Europei câștigate de Steaua în 1987, a murit ieri, la 57 de ani.

UPDATE /// Fostul său coleg de la Dinamo Kiev, Oleg Kuznețov, a clarificat situația: "Viktor a căzut, într-o noapte, de la înălțime, în casa sa. De pe o scară. A fost găsit abia dimineață de către soacra sa. Era inconștient. A stat în comă trei săptămâni".

****

"Din primele informații, acesta ar fi fost atacat pe 20 ianuarie de un grup de persoane încă necunoscute, care i-au spart capul cu o piatră. Însă, apoi, fiica, Irina, a dezmințit informația. Surse din Poliție indică o cădere de la înălțime", spune presa din Ucraina.

Acesta a decedat azi, la mai bine de trei săptămâni de la incident. Viktor Cianov s-a născut la Donețk și a jucat la Șahtior, Dinamo Kiev, Maccabi Haifa, Bnei Yehuda și Borispil.

El a fost titular în poarta lui Dinamo Kiev în Supercupa Europei cu Steaua din 1987, 0-1, fiind învins dintr-o lovitură liberă de Gheorghe Hagi.

21 de selecții la "naționala" URSS a adunat Cianov între 1982 și 1990 

7 trofee a câștigat Cianov cu Dinamo Kiev, printre care Cupa Cupelor în 1986

Save

Save

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
catalynn
catalynn  •  09 Februarie 2017, 18:05

Odihneasca-se in pace!

thedronius
thedronius  •  09 Februarie 2017, 16:15

Stim noi cum e asta cu 'a cazut'... in spatiul ex-sovietic. Maghearu' e fanul nr. 1 al cazutului de acest gen.

ertyuiop
ertyuiop  •  09 Februarie 2017, 13:23

RIP

Vezi toate comentariile (3)
Comentează