INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Craiul elveţian » Sepp Blatter a sedus-o pe nevasta de 49 de ani a unui afacerist

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 ianuarie 2014 20:27

Şeful forului mondial s-a afişat cu Linda Barras la gala Ballon d'Or, iar potrivit cotidianului Blick e noua lui iubită


Sepp Blatter, 77 de ani, atacă pe toate fronturile. În plină ofensivă pentru un nou mandat în fruntea FIFA, elveţianul de 77 de ani i-a suflat nevasta unui om de afaceri din Crans Montana, Christian Barras. Şi s-a afişat cu ea la decernarea Ballon d'Or, de luni!

Interesant, proaspăt îndrăgostiţii sînt cunoştinţe vechi. Linda Barras este prietenă cu fiica şefului FIFA, Corinne. Iar "Sepp Blatter Football and Humanity Foundation" a donat bani la o gală organizată de bruneta în vîrstă de 49 de ani. Dar scînteia s-a aprins abia acum.

Single din 2008, cînd s-a despărţit de prietena poloneză Ilona Boguska, Blatter nu şi-a pierdut niciodată speranţa: "Cine ştie, poate voi iubi din nou într-o bună zi. Dragostea n-are vîrstă".


3 căsnicii are Blatter la activ, cu Liliane Biner, Barbara Kaeser şi Graziella Bianca. Toate eşuate

Socrul e revoltat
Soţul, Christian Barras (60 de ani), habar n-avea de aventura Lindei cu Blatter. Şi nici nu pare să-l deranjeze prea mult. Dar socrul, Gaston Barras (82 de ani, foto), e negru de supărare. "De la un timp, nora mea face ce vrea", a declarat el cotidianului Le Matin.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  19 Ianuarie 2014, 12:54

oho, umbla dupa prospaturi besinosul...

george2123
george2123  •  19 Ianuarie 2014, 12:42

Al dreacului tataie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează