FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - PANDURII, ORA 18:30, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, LOOK PLUS

EXCLUSIV Surprize surprize în lotul lui Dinamo pentru meciul cu Pandurii » Trei jucători importanţi lăsaţi în afara lotului » Un titular revine în primul "11"

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 21:17

Dinamo joacă astăzi cel mai important meci din acest început de sezon, cu Pandurii, în returul semifinalei Cupei Ligii, iar "cîinii" au nevoie de victorie după ce au pierdut cu 1-2 în tur.

Antrenorul Mihai Teja a primit o veste bună înainte de meci. Ionuţ Nedelcearu, fundaşul de 19 ani, care s-a accidentat în meciul din campionat cu U Cluj, s-a refăcut mai repede decît era preconizat. Acesta s-a antrenat ieri cu echipa şi este prima opţiune a antrenorului dinamovist, pentru a face cuplu în defensivă cu bosniacul Gordan Bunoza, după ce Alexandre Durimel este răcit şi nu s-a antrenat la capacitate maximă în ultimele două zile.

O altă surpriză o reprezintă neincluderea în lotul de 18 jucători a lui Ştefan Bărboianu, Traian Marc şi a lui Marius Alexe. Fundaşul dreapta a fost criticat de Daniel Stanciu, managerul echipei, după meciul cu ASA Tg.Mureş, în care a fost căpitan, iar în această seară va asista la meci din tribune, dacă Mihai Teja îşi va menţine decizia.

Traian Marc, portarul care i-a calificat pe dinamovişti în semifinalele Cupei Ligii după loteria penalty-urilor de la meciul cu U Cluj, nu va face parte nici el din lotul lui Mihai Teja convocat pentru acest meci.

Echipa probabilă a lui Dinamo:
Naumovski - Fai, Bunoza, Nedelceau, St.Filip -  N.Grigore, Elhamed - C.Matei, M.Cristescu, Grozav - Bilinski

Meciul Dinamo - Pandurii va începe la ora 18:30 şi va fi în direct pe DigiSport1, DolceSport 1 şi LookPlus şi liveTEXT pe GSP.RO

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (73)
zecs93
zecs93  •  10 Martie 2015, 19:58

6.000 de dinamovisti la meci, uraaaa !!! :))

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  10 Martie 2015, 17:41
Postat de ghete.aur.furate pe 10 Martie 2015, 17:27

Maroniule din Chercea- mahalaua insalubra a Brailei , iar te-au banat moderatorii pt limbajul tău de șatră folosit în exces.

Torționarule (cu inimă maro), nu toți țin cu disperare la conturile lor, în detrimentul exprimării libere. Și, dacă ăștia ne banează, care e problema? Ne facem alt cont. Ai rămas blocat în "Epoca de (H)Aur" unde, colegi de-ai tăi infiltrați prin toate redacțiile (și nu numai acolo) ne limitau / cenzurau / blocau dreptul la exprimare! Așa l-ați cenzurat și pe Ion Creangă cu..."Povestea pùłei" (de zici că v-o băga vouă în bot).

ghete.aur.furate
ghete.aur.furate  •  10 Martie 2015, 17:27
Postat de tzusti_reloaded pe 10 Martie 2015, 17:24

BV CAINILOR...LA MECI CU TOTII...PREVAD UN 1-0 SEC SI ..CALIFICARE

Maroniule din Chercea- mahalaua insalubra a Brailei , iar te-au banat moderatorii pt limbajul tău de șatră folosit în exces.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează