FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - PANDURII

FOTO Dinamoviştii se pregătesc pentru returul Cupei Ligii » Au luat măsuri pentru a feri gazonul de ninsoare

Articol de - Publicat sambata, 07 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 martie 2015 13:07

Dinamoviştii au pierdut meciul din Liga 1 cu ASA Tg.Mureş, dar oficialii echipei se gîndesc la partida din Cupa Ligii, cu Pandurii, care se va disputa marţi, 10 aprilie.

Pentru echipa lui Mihai Teja, returul semifinalei cu Pandurii este cel mai important meci al începutului de sezon şi oficialii dinamovişti îşi iau toate măsurile pentru ca partida să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Pentru a proteja gazonul din Ştefan cel Mare, dinamoviştii au decis ca acesta să fie acoperit ieri cu o prelată, pentru a-l feri de ninsoarea care a căzut în Bucureşti. Astăzi, prelata a fost ridicată pentru a lăsa iarba să respire, iar meciul se va disputa pe un teren foarte bun.

Pentru a se califica în finală, Dinamo are nevoie de o victorie, după ce a pierdut meciul tur cu 1-2.

Meciul Dinamo - Pandurii se va disputa marţi, 10 aprilie, de la ora 18:30, în direct pe DigiSport 1 şi LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (12)
edsondudu06
edsondudu06  •  08 Martie 2015, 12:57

zilele trecute am citit un articol despre scrisoare trimisa de Gino Iorgulescu la UEFA in legatura cu dreptul echipelor aflate in insolventa de a juca in competitiile europene!Ce mi-a atras atentia a fost ca CSU Craiova nu poate juca in uefa pt ca nu are mai mult de 3 ani de la infiintare(asta daca cel ce a scris articolul s-a informat corect).Acuma daca FCSB-ul e o societate noua si un club nou cati ani are de la infiintare??Scriu acest comentariu pt ca multi(prea multi)stelisti comenteaza la adresa lui dinamo si multi dintre ei o fac intr-un mod ff urat si lipsist de consistenta!Asa ca-i intreb pe ei(stelisti):Stiati ca o echipa mai''tanara''de 3ani nu poate juca in competiile UEFA?

1745flo
1745flo  •  07 Martie 2015, 22:46
Postat de bjornakesson pe 07 Martie 2015, 12:58

ce viata trista trebuia sa ai gospodarule, viata ta e Dinamo ale !!! probabil esti vreun gras, miop si virgin din vreo comuna limitrofa a capitalei, ca majoritatea stelistilor, salutari din capitala, huliganule fara echipa...

Gras, miop si de la tzara?:DDDDDDDDD)))) prea tare!

sandu_red_dog
sandu_red_dog  •  07 Martie 2015, 19:06

Au acoperit gazonul acum ptr 10 aprilie ? :)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează