FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BRAŞOV - U CLUJ 1-3

Repriză de vis » George Ogăraru o califică pe U Cluj în sferturile Cupei după 3-1 cu FC Braşov

Cu un nou look, Lemnaru a făcut un meci perfect aseară
Cu un nou look, Lemnaru a făcut un meci perfect aseară

Articol de - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 octombrie 2014 22:55

U Cluj a făcut cel mai bun joc cu Ogăraru pe bancă şi s-a calificat fără probleme în sferturile de finală după ce a marcat 3 goluri în primele 45 de minute.

Pentru clujeni meciul de la Braşov a fost mult mai simplu decît cel din şaisprezecimi, cînd au trecut de FC Bihor abia la penalty-uri. Elevii lui Ogă au avut un start fulminant, cîştigînd practic meciul încă din prima repriză.

Mai întîi, a ieşit la rampă atacantul întors cu coada între picioare din Ghencea, Lemnaru (19). Acesta a deschis scorul cu o execuţie menită parcă să le facă în ciudă celor care nu i-au acordat o mai mare încredere la Steaua.

După el, a urmat uruguayanul Ceppelini cu o dublă (22) şi (45). De partea cealaltă, stegarul Machado (27) a micşorat diferenţa, ajutat de o ieşire penibilă a portarului Niculescu.

În partea secundă, braşovenii au fost puţin mai vii în joc, dar atît. "Portocala mecanică" a lui Ogăraru pare să prindă în sfîrşit culoare!

"Ne-am dorit foarte mult să ne calificăm. Singurul trofeu din istoria clubului este Cupa României şi mi-am propus să repetăm această performanţă" (George Ogăraru, antrenor U Cluj)

"Puteam cîştiga la un scor mult mai mare pentru că am ratat multe ocazii. Nu m-am bucurat prea tare pentru că nu sînt genul să se entuziasmeze excesiv" (George Ogăraru, antrenor U Cluj)

"Un meci din care am ieşit cu capul plecat. Mi-e ruşine de cele două înfrîngeri de acasă" (Adrian Szabo, antrenor FC Braşov)

639568-brasov-cluj-1-3.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Octombrie 2014, 09:27

bravo. felicitari pentru calificare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează