GSP.RO  »  EURO GSP

live de la 21:45 Boțoghină și Drejan fac spectacol în semifinalele Ligii Campionilor! Comentăm împreună Bayern – Real Madrid, iar tu câștigi mingea UCL

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 12:52 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 13:00

EURO GSP revine cu o nouă ediție spectaculoasă, marți, 30 aprilie, de la ora 21:45.

Alberto Boțoghină și Narcis Drejan vor comenta în stilul caracteristic primul meci din semifinalele Ligii Campionilor, cel dintre Bayern Munchen și Real Madrid. Nemții au eliminat-o pe Arsenal, iar Real Madrid a trecut de Manchester City.

Află cine sunt „Șampionul” și „Păcăliciul” zilei și fiți pe fază pentru a le „șopti” moderatorilor cine se ascunde în spatele rubricii „Ghicește personajul”. Rămâi până la final pentru rubrica „Like & Share” să vezi cu ce ne mai încântă rețelele sociale.

De asemenea, nu rata ocazia de a câștiga mingea UCL! Răspunde la întrebarea zilei și cel mai bun comentariu publicat în timp real va fi premiat la finalul emisiunii. Regulamentul concursului poate fi consultat AICI!

Emisiunea poate fi urmărită pe www.gsp.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor, pe Youtube, dar și la Radio Sport Total FM.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
gojgaru
gojgaru  •  30 Aprilie 2024, 16:17

Pat si Patashon . chiar ei !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează