SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA SOFIA

A treia victorie, aproape de ora de culcare » Halep defilează la Sofia: a cîştigat şi meciul cu Elina Svitolina

Articol de - Publicat vineri, 01 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 31 octombrie 2013 23:33

Simona Halep a încheiat aseară cu un bilanţ imaculat, 3 victorii din tot atîtea posibile, grupa Serdika din cadrul Tournament of Champions.

A învins-o pe Elina Svitolina, rezerva intrată în locul Mariei Kirilenko, cu 6-1, 6-1, în numai 47 de minute. "E posibil să fie cel mai scurt meci pe care l-am jucat vreodată", a spus Simona la puţine momente după încheierea disputei, cel cu Kirilenko, din turul 3 de la US Open de anul acesta durînd 51 de minute.

"Mi-am dorit să fie scurt pentru că eram obosită, mă deranjase puţin şi stomacul, tot de oboseală. De aceea am jucat repede, agresiv, ca să stau cît mai puţin pe teren".

În zilele obişnuite, în care nu depinde de meciuri, ora de culcare a Simonei este 22:30. Meciul de aseară a început la 22:00. "În asemenea situaţii, încerc să rămîn cît mai calmă, să nu mă agit, stau întinsă, ca să conserv energia". O eventuală semifinală cu Samantha Stosur îi aduce lui Halep în minte finala de la Moscova, pe care a cîştigat-o. "Îşi va dori revanşa, va fi un meci în care vom lovi puternic, de uzură, vom da tot ce putem. Amîndouă dorim să cîştigăm, dar va fi dificil".

Astăzi, în pauza pe care o are, ea va face totuşi un antrenament de o oră şi un masaj, apoi va avea ziua liberă pentru a vizita oraşul şi pentru shopping.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (25)
gabrielaj
gabrielaj  •  01 Noiembrie 2013, 20:32
Postat de ave_biancorossi pe 01 Noiembrie 2013, 14:23

like. dc nu scrii mai des pe forum ?..)

mersi,mai scriu din cand in cand daca sunt articole care ma intereseaza :)

williamfaulkner
williamfaulkner  •  01 Noiembrie 2013, 19:13
Postat de lapusneanul pe 01 Noiembrie 2013, 19:10

A batut Vesnina dar in 3 seturi....Ivanovic a avut 5 - 2 in setul decisiv si a pierdut cu 7 - 6 !!! Cred ca joaca cu Vesnina, care mi se pare mai periculoasa ca Ivanovic ! Nu cred ca o sa aibe probleme Stotsur cu bulgaroaica !

Daca Stosur bate in doua seturi, Simona joaca cu Ivanovici. Daca Stosur bate cu 2-1, Simona joaca cu Stosur. Daca Stosur mananca bataie, Simona joaca cu Vesnina. Deci inca nu stim nimic sigur, tenisul e imprevizibil. N-ai vazut cum a intors Vesnina meciul de la 5-2 in decisiv? Frumos meci, oricum. Acum urmeaza alt meci la fel de interesant, inca o mica finala, iar abia apoi vom afla si noi cu cine va juca Simona maine.

lapusneanul
lapusneanul  •  01 Noiembrie 2013, 19:10
Postat de williamfaulkner pe 01 Noiembrie 2013, 16:10

Nu va mai agitati prematur. Nici macar nu se stie daca o sa joace cu Stosur. Daca Vesnina o bate pe Ivanovici in doua seturi, iar Stosur bate si ea, o sa joace cu Vesnina. Daca Stosur se incurca de Pironkova, atunci joaca cu Ivanovici. Daca bate Ivanovici, atunci joaca sigur cu Stosur. In concluzie, poate nimeri cu oricare dintre cele trei in semifinala. Aflam sigur in seara asta, posibil abia dupa ultimul meci. Vor fi meciuri interesante in seara asta, doua mici finale pentru patru dintre jucatoare.

A batut Vesnina dar in 3 seturi....Ivanovic a avut 5 - 2 in setul decisiv si a pierdut cu 7 - 6 !!! Cred ca joaca cu Vesnina, care mi se pare mai periculoasa ca Ivanovic ! Nu cred ca o sa aibe probleme Stotsur cu bulgaroaica !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează