FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cer ajutorul lui Victor Ponta! Steliştii apelează la prim-ministru pentru a-şi rezolva problema siglei

Articol de - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 21:03

Preşedintele de onoare al Stelei spune că va merge în audienţă la prim-ministru, pentru a încerca să-l determine să rezolve problema siglei

Steaua şi-a dat la imprimat pe tricouri sigla pe care are de gînd să o folosească începînd de luna viitoare, însă oficialii din Ghencea încă suspină după vechea emblemă. "Noi am încercat să luăm legătura cu cei de la Ministerul Apărării Naţionale, dar nu avem cu cine să negociem. I-am întrebat şi ne-au spus să punem în aplicare decizia instanţei. Nu ai cu cine negocia, nu depinde nici de Boroi, nici de altcineva. E o structură mai complicată", a declarat Duckadam la televiziunea sportro

Mai mult, cel care e eroul Stelei din noaptea de 7 mai 1986, cînd a apărat 4 penalty-uri în finala CCE, a anunţat că are o iniţiativă originală. "Aş dori să am o audienţă la primul ministru. Din păcate, la programul dînsului, va trebui să mai aştept. Eu am făcut o cerere, a fost depusă deja", a mai spus fostul portar.

În campania electorală pentru prezidenţiale, din toamna anului trecut, Duckadam şi-a declarat în mod public susţinerea pentru Victor Ponta, care însă a pierdut în turul 2 în faţa lui Klaus Iohannis. Ministrul actual al apărării e Mircea Duşa, din PSD, partid prezidat în continuare de Ponta.

SONDAJ WWW.GSP.RO
Fanii sînt împărţiţi
Cum ţi se pare noua siglă a Stelei, prezentată în exclusivitate de GSP?
Foarte tare 13%
Frumoasă 8%
E OK 28%
Urîtă 14%
Jenantă 37%
Total voturi: peste 10.000

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (102)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  14 Iulie 2015, 04:32

***, hai ca va rezolva pontelu din parnaie, il baga si pe asta la facultate pe 3-4 ani, sa vedeti ce rezolvare va face.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

strauss.
strauss.  •  13 Ianuarie 2015, 21:22
Postat de miki23 pe 13 Ianuarie 2015, 19:15

Fc .Salteaua Bucuresti va apela din nou la marele suporter victor ponta hotomanescu pentru a le rezolva inca un titlu si problemel;e cu emblema in stil familia simson . Eu zic sa caute la familia adams poate gasesc o stema acolo:))))))))))))))))))))))))))

bah.stii ce zic io:Hai sa ne bagam pl@ toata Romania . sa dispara toti , dupa care sa radem ca prostii. nu-i mishto ?

miki23
miki23  •  13 Ianuarie 2015, 19:15

Fc .Salteaua Bucuresti va apela din nou la marele suporter victor ponta hotomanescu pentru a le rezolva inca un titlu si problemel;e cu emblema in stil familia simson . Eu zic sa caute la familia adams poate gasesc o stema acolo:))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (102)
Comentează