FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO 0-0

Concluzia lui Rednic după 0-0 cu Steaua: "Atît putem" » Antrenorul face praf un jucător dinamovist: "Nu are dreptul să vorbească"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 august 2015 23:17

Mircea Rednic a vorbit despre egalul cu Steaua, 0-0, din derby-ul Ligii 1.

"Sînt mulţumit de jocul echipei din prima repriză. Am avut cîteva ocazii. Am scăpat pe contraatac, dar ne-a lipsit pasa decisivă.

În a doua repriză am suferit mult. Steliştii au pus presiune, au băgat al doilea atacant, dar nu au avut ocazii. În afară de bara lui Chipciu şi faza cînd s-au jucat cu noi în careu, nu au avut alte şanse.

Noi am avut probleme la mijlocul terenului. Schimbările pe care le-am făcut nu au adus nici un plus. Eu pe bancă am avut mulţi tineri. Pentru moment atît putem.

Este bine pentru noi că nu am pierdut azi. Ne bucurăm că sîntem neînvinşi şi că sîntem pe primele locuri", a spus Rednic la DigiSport.

Antrenorul lui Dinamo l-a criticat pe Feussi, cel pe care l-a schimbat la pauză.

"Mă aşteptam la mai mult de la Feussi. L-am schimbat pentru că el era mai preocupat să discute cu arbitrul şi cu jucătorii adverşi, în loc să îşi facă datoria.

Pe banda lui au avut cele mai multe ocazii. Trebuia să îşi vadă de joc. Are calitate, dar încă nu am văzut-o. Să înţeleagă că doar eu vorbesc. Nici cînd joacă bine nu are dreptul să vorbească. Dacă înţelege, bine, dacă nu, să fie sănătos!", a adăugat Rednic.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
mean_machine
mean_machine  •  10 August 2015, 20:30
Postat de travka pe 10 August 2015, 07:49

lejer rau, cred ca ne dadeati 3-0 la pauza, bai prietene ati avut o semi ocazie venita si aia dintr-un contra-atac, in rest ati practicat antijocul deja devenit celelbru al echipelor mici din liga 1 in fata Stelei, aparare supranumerica si ciupeala pe contra-atac, trageati de timp ca ultimii penibili ca erati obositi auzi explicatie la Cerniaksuksua ala, pai de ce erati obositi dupa 5 etape? jucati din 3 in 3 zile? ati avut deplasari lungi in Europa?? eu zic sa zici merci ca nu v am dat iar nescafe-ul, dar asculta la mine ca nu scapati anu asta de umilinta iar, vor fi mai multe meciuri directe si o sa maturam pe jos cu voi

Lasa ca maturam pe jos cu voi pe strazi vitejilor...

jony1973
jony1973  •  10 August 2015, 17:44

"Cu un nr, 10 autentic si cu macar un atacant bun ii batem in retur!" Poate cu cei doi fotbalisti care au venit si REPET: fara Matei la meciurile cu Steaua. Nu am vazut meciul, dar sunt sigur ca Feussi a trebuit sa faca fata singur la doi stelisti pe partea lui. Daca ar fi jucat Gavrila alta era situatia! De asemenea, FAI trebuie folosit doar ca fundas stanga. Eu am observat in timp ca doar ca FUNDAS STANGA da satisfactie (vezi si pasa de la golul lui Rotariu in meciul cu Craiova) si nu fundas dreapta (mult mai nesigur in aceasta pozitie). Oricum ne mai trebuie un mijlocas la inchidere deoarece cei care sunt acum sunt foarte lenti.

reddogsv
reddogsv  •  10 August 2015, 08:48

Un egal norocos daca ne uitam dupa evolutia din a II a repriza. Pacat ca nu am reusit sa marcam in prima ca altfel era evolutia scorului. A fost un duel al suferintei. Steaua venea obosita dupa meciul de joi, Dinamo atat poate cu o echipa incropita din mers cand in vara au plecat 13 si au venit doar 11. Mirel sa nu astepte mai mult de la altii ci de la ai lui. Mai ales de la o echipa de CL. Anul trecut va scos Moti, anul asta, niste pusti care pasau mai mul innapoi. El de fapt a vrut sa ne desfacem mai mult ca sa zburde ai lui. Ori, scopul scuza mijloacele, iar impresia artistica nu puncteaza in fotbal. Punctele conteaza. In cocluzie, Dinamo, comparativ cu anii trecuti, dupa 5 etape desi am jucat cu campioana, vicecampioana, Craiova, am primit doar 2 goluri si mai suntem si neinvinsi. E drept ca nici nu am marcat, dar cu cine? Cu un nr, 10 autentic si cu macar un atacant bun ii batem in retur!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează