FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Demis de la Al Hilal, Laurenţiu Reghecampf presează cu toate armele revenirea la Steaua! "Costel Gâlcă, vinovat!"

Articol de - Publicat marti, 17 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 februarie 2015 11:18

Soţia antrenorului crede că la Steaua mai există contracte scadente în vară ”pentru că acum e greu, cînd mai vin bani doar de la Becali, după ce s-au ratat toate obiectivele”. Aluzie la faptul că ”principalul” actual n-a ajuns nici în grupele Champions League, nici în primăvara Europa League


Anamaria Reghecampf a descoperit care e problema Stelei: Gâlcă! O concluzie la care impresarul a ajuns exact acum, cînd soţul ei tocmai a fost demis de la Al Hilal. Liber de contract, Laurenţiu a susţinut în Gazetă că are deja oferte şi a făcut referire la sentimentele pentru gruparea din Ghencea, "un club care e ca o familie pentru mine". Soţia întreţine şi ea scenariul întoarcerii lui Reghe, cu un atac la adresa actualului "principal" al campioanei.

Poate cîştiga tot!
Anamaria crede că fotbalişti precum Arlauskis şi Prepeliţă nu prelungesc contractele din cauza situaţiei economice, de care e responsabil antrenorul! Iar problemele vin de la ratarea grupelor Champions League şi apoi a "16"-imilor Europa League, obiective pe care nu le-a bifat Gâlcă în cele 9 luni pe care le are la conducerea roş-albaştrilor. "E greu şi la Steaua. Să ratezi toate obiectivele şi să nu-ţi vină bani de nicăieri, decît din buzunarul lui Becali... E şi greu, şi frustrant!", spune Anamaria.

Vinovat că a pierdut banii
Echipa e lider detaşat în Liga 1, e calificată în grupele Cupei României şi ale Cupei Ligii, deci poate să facă tripla internă în acest sezon! Nu a participat în grupele Champions, eliminată în play-off de Ludogoreţ, după executarea loviturilor de departajare, un eşec care a însemnat un minus important pentru club, în jur de 20 de milioane de euro!

Agentul analizează starea economică a Stelei şi vina antrenorului tocmai acum, cînd Laur a devenit liber de contract. Al Hilal l-a dat afară pe Reghe, care ratase deja două trofee şi pierduse orice şansă de a cîştiga titlul în Arabia Saudită. Reghecampf a pretins pînă duminică seară că postul lui e sigur, însă gruparea saudită a anunţat oficial că l-a demis. Încă speră să recupereze 4 milioane de euro de la Al Hilal, dar clubul saudit nu e de acord să-i achite nici o clauză de reziliere.

Tehnicianul ultimelor două titluri cucerite de roş-albaştri a devenit astfel disponibil pentru întoarcere. Statutul lui Gâlcă îl încurajează să spere: Costel are contract numai pînă la 30 iunie, aşa că despărţirea s-ar putea face lejer, fără negocieri sau plata unor despăgubiri.

Steliştii sînt împotrivă!
Succesul pe care l-a avut Reghecampf la Steaua, cu două titluri cîştigate, în 2013 şi în 2014, nu i-a convins pe suporteri să-şi dorească revenirea tehnicianului. Într-un sondaj de pe www.gsp.ro, la care au participat 12.000 de persoane, 71 la sută au votat împotriva întoarcerii lui Laurenţiu! 13 la sută ar fi de acord ca el să revină acum, iar 16 la sută sînt de părere că înlocuirea lui Gâlcă cu Reghecampf ar trebui să se producă la vară, după terminarea campionatului.

Schimbat cu selecţionerul Coastei de Fildeş
Înlocuitorul lui Reghecampf la Al Hilal va fi Herve Renard. Francez, acesta a cîştigat Cupa Africii cu Zambia, în 2012, şi cu Coasta de Fildeş anul acesta. Renard nu poate rupe contractul cu federaţia de la Abidjan, aşa că negociază să conducă în paralel şi echipa care l-a dat afară pe Reghecampf, şi selecţionata lui Gervinho şi a lui Yaya Toure.

Cum s-a descurcat Reghecampf în doi ani la Steaua:
- În primul sezon, a cîştigat titlul şi a ajuns în "optimile" Europa League, unde a fost eliminat de Chelsea, după ce trecuse de Ajax
- A mai luat un titlu în a doua stagiune şi a prins grupele Champions League. A părăsit competiţia cu numai trei puncte în grupa cu Chelsea, Schalke şi Basel

Ce a făcut Gâlcă în şase luni:
- A ratat grupele Champions, dar a prins grupa de Europa League. A ieşit din competiţie, eliminat de Dinamo Kiev şi de Aalborg, primele două clasate
- E lider în campionat, cu 9 puncte peste CFR. În semifinalele Cupei va juca împotriva Petrolului, iar în semifinala de Cupa Ligii o va întîlni pe Astra


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (93)
sans.nom
sans.nom  •  19 Februarie 2015, 15:30

Galca e mai cerebral ca antrenor decat Reghe;asa cum afost si mai fotbalist ca Reghe..........Steaua joaca mai combinativ acum ,desi calitatea jucatorilor a scazut!!

cubicmeter
cubicmeter  •  17 Februarie 2015, 23:18
Postat de cubicmeter pe 17 Februarie 2015, 23:17

Nu-i contest discut despre rezultatele obtinute cu Steaua, evidenta nu poate fi contestata, dar caracterul lui si al madamei (doamna nu e) sunt jalnice . Pe de alta parte, e adevarat ca este vorba de fotbal si nu de corpul diplomatic de la Natiunile Unite .

Nu discut ......

cubicmeter
cubicmeter  •  17 Februarie 2015, 23:17

Nu-i contest discut despre rezultatele obtinute cu Steaua, evidenta nu poate fi contestata, dar caracterul lui si al madamei (doamna nu e) sunt jalnice . Pe de alta parte, e adevarat ca este vorba de fotbal si nu de corpul diplomatic de la Natiunile Unite .

Vezi toate comentariile (93)
Comentează