FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - STEAUA, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Era să devină stelist, acum îi sperie! » Filipe Teixeira e principalul pericol pentru Steaua în semifinalele Cupei

Teixeira a jucat de 7 ori împotriva Stelei, reușind un gol
Teixeira a jucat de 7 ori împotriva Stelei, reușind un gol

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 23:48

Dorit de roş-albaştri în pauza de iarnă, Teixeira a rămas la Ploieşti, a dus-o pe Petrolul la 5 puncte de locul 1, iar azi e văzut de roş-albaştri drept principalul pericol.

Steliştii vor întîlni în această seară fotbalistul pe care l-au vrut cel mai mult în perioada de transferuri. În urmă cu o lună de zile, după plecarea lui Lucian Sînmărtean, conducerea clubului din Ghencea a încercat să-l aducă pe Filipe Teixeira de la Petrolul, fotbalistul care se află în ultimele 6 luni de contract cu gruparea prahoveană. Mutarea nu s-a mai realizat din cauza pretenţiilor salariale prea mari ale portughezului de 34 de ani.

Astfel, Teixeira a rămas să-şi ducă la final angajamentul cu ploieştenii, iar evoluţiile sale au fost la fel de bune ca în turul sezonului. Mijlocaşul ofensiv i-a adus clubului din Ploieşti 6 puncte în primele două etape, cu Braşov şi cu Botoşani, cînd prahovenii s-au impus cu 1-0 în ambele partide, golurile fiind marcate de Filipe.

Împotriva braşovenilor a înscris cu un şut plasat de la 30 de metri, iar etapa trecută, la Botoşani, a executat o lovitură de la 11 metri. În urma acestor rezultate, profitînd şi de faptul că Steaua a luat un singur punct în meciurile cu Rapid şi cu CS U Craiova, Petrolul s-a apropiat la 5 puncte de roş-albaştri.

Astă-seară, Teixeira e principalul pericol pentru poarta Stelei, mai ales că Petrolul l-a pierdut în această iarnă pe Juan Albin, iar Toto Tamuz este accidentat.

Pretenţii uriaşe
Teixeira n-a ajuns în Ghencea în iarnă din cauza salariului pe care l-a cerut la negocierile cu cei din conducerea clubului. Mijlocaşul portughez a solicitat o leafă anuală de 400.000 de euro pentru a semna cu Steaua.

În schimb, roş-albaştrii i-au propus acelaşi salariu pe care-l are la Ploieşti, 280.000 de euro pe sezon. De asemenea, steliştii i-ar fi plătit şi restanţele pe care Petrolul le are la el, aproximativ 60.000 de euro.

7 goluri şi 8 pase decisive a reuşit Teixeira în acest sezon, în cele 22 de partide bifate

654049-petrolul-steaua.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
humanimal
humanimal  •  05 Martie 2015, 16:42

Era sa ajunga Teixeira la Steaua asa cum erau sa ajunga si Tamuz, Bokilla si Hamza. Normal ca Felipe are aspiratii mai mari, nu se duce din lac in putz.

addumi
addumi  •  05 Martie 2015, 15:33

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: : [email protected]

cobra_z
cobra_z  •  05 Martie 2015, 15:33

o sa fie o seara perfecta : petrolul steaua 2-0

Vezi toate comentariile (26)
Comentează