FOTBAL  »  LIGA 3  »  FARUL CONSTANȚA

Gest frumos făcut de Alibec: a donat pentru salvarea echipei care l-a lansat în fotbalul mare

Articol de - Publicat marti, 30 august 2016 14:16

AS Petrolul 95 şi SSC Farul Constanţa, cele două echipe susţinute de suporterii din cele două oraşe joacă, astăzi, din nou în campionatele judeţene.

"Marinarii" joacă, pe teren propriu, cu Avântul Comana, în timp ce AS Petrolul 52 merge lângă Ploieşti, la Blejoi, pentru disputa cu localnicii de CS.

Denis Alibec a donat 2.500 de lei pentru echipa suporterilor constănţeni care are nevoie de bani în dorinţa consolidării acestui proiect fotbalistic.

"Fostul fotbalist al Farului Denis Alibec este şi el alături de proiectul suporterilor, SSC Farul. Astăzi (n.r. ieri), a donat suma de 2.500 de lei. Mulţumim! Împreună ducem mai departe spiritul farist!”, a sunat un mesaj postat de fanii echipei constănţene pe o reţea de socializare.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
1573423036256029
Vladimir Sorescu  •  30 August 2016, 15:59

la cata saracie este in Romania cu un fotbalul intern la pamant ,ma mir ca mai rezista, de ce autoritatile locale nu se implica, avem envoie de o noua LEGE A SPORTULUI, FOTBALUL ROMANESC AR NEEVOEI SA FIE AJUTAT DE AUTORITATILE LOCALE, LEGAL, NU SUBTERAN, ALTFEL VA MOARE ASA CUM A MURIT SI SPORTUL ROMANESC! Un gest frumos de Denis Alibec caruia nu-i poti spune decat atat. felicitari Denis ,ai dovedit ca esti un fotbalist cu suflet mare si AI SA VEZI CA Dumnezeu o sa-ti dea insutit nu numai in fotbal. Si alti fotbalisti romani ajunsi in fotbalul mare ar putea sa faca aceleasi gesturi ca Denis Alibec. Nu sunt fan ASTRA dar o nota speciala pentru antrenorul marius Sumudica,care a resuti sa scoata din Europa league o echipa din Premier League !

stelist_fcsbizat
stelist_fcsbizat  •  31 August 2016, 09:32

hagi face multe pentru fotbalul romanesc...fara el nu mai lua fcsb campionate, nu mai existau sateliti si cooperative...triasca gica hagi si gheorghe becali , conducatorii mafiei fotbalistice din Romania ! olee olee traiasca omeniile !!!! fcsb ! fcsb !

robert1205
robert1205  •  30 August 2016, 21:22

Stadionul Farul este lasat in paragina, boschetii au depasit 1 metru in tribune si 2-3 metrii in curtea stadionului. Acum SSC Farul Constanţa joaca meciurile de acasa pe stadionul ITC de max. 1500 de locuri bun pentru liga 3-4. Bine ca invie spiriul Farului FARA capusele din ultimii ani.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează