FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Mâine, ”câinii” dau ultimele bilete » O altă legendă a clubului va vinde tichete

Articol de - Publicat vineri, 08 aprilie 2016 18:33

Suporterii roș-albilor s-au ocupat de vânzarea celor 8.500 de tichete pentru Derby-ul de România de duminică.

Conform anunțului oficial, au rămas de comercializat mai puțin de o mie de bilete, preconizându-se a se rezolva mâine acest aspect.

Totodată, la prânz, la ora 12:00, va fi prezent Ionel Augustin la casele de bilete din Ștefan cel Mare. În ceea ce-i privește pe fani, aceștia vor merge mâine în cantonamentul de la Săftica pentru a-i mobiliza pe elevii lui Mircea Rednic. 

Derby-ul dintre Steaua și Dinamo, din etapa a şasea din play-off, va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (12)
vasglo
vasglo  •  09 Aprilie 2016, 08:35
Postat de nicolae_plesita_1986 pe 09 Aprilie 2016, 03:16

nu a cumparat nimeni biletele , sunt repartizate la fiecare derby 8.500 de bilete echipei oaspete , printr-un acord intre cele doua cluburi..ba tu esti ..rost sau esti ..rost?...

Stii vorba aia "cine zice ala e"?..Vad ca ai luat numele unui opincar prost ajuns tortionar si, deci, nu te da inteligenta afara din casa, dar sa nu intelegi ce citesti nu ma asteptam! In titlul articolului scrie cat se poate de clar: "O altă legendă a clubului va vinde tichete", iar in cuprins "au rămas de comercializat mai puțin de o mie de bilete". Deci, chiar si unul mai putin dotat intelectual intelege ca biletele ajung la suporterii cainilor pe bani, adica acestia le cumpara! Ori, tu zici ca "nu a cumparat nimeni biletele , sunt repartizate la fiecare derby 8.500 de bilete echipei oaspete , printr-un acord intre cele doua cluburi", deci, biletele ar fi ajuns la clubul vostru gratis... Atunci, unde se duc banii platiti de suporterii vostrii pe biletele pe care clubul le-a primit gratis?? Hai sa-ti vad "intelighentia" de tortionar...-:)

cainerrosu
cainerrosu  •  09 Aprilie 2016, 08:22

Fcsb istii citesc un ziar micutz denumit fanatik, care si trăiește ultimele clipe de viață ! Pai veniți mâine seara sa vedeți : e peluză plină sau e plin doar un inel ( așa cum minte fanatik ca Dinamo nu a dat decit 3500 ! )

bobyj
bobyj  •  09 Aprilie 2016, 07:51

Cateii sa mearga cu banii potriviti sa nu se oboseasca vanzatorul de bilete cu socotelile, ca daca oboseste le rupe capul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează