INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUNDERLAND

VIDEO Învins, dar brav » Costel Pantilimon a luat două goluri cu Tottenham, însă a evitat altele şi Sunderland a scăpat ieftin

Articol de - Publicat sambata, 17 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 17 ianuarie 2015 19:53

Vlad Chiricheş a ratat întîlnirea cu portarul lui Sunderland, lăsat în afara lotului din cauza durerilor de spate acuzate în ultimele zile

Sunderland a pierdut cu 2-1 pe White Hart Lane, în faţa lui Tottenham, dar lui Costel Pantilimon nu i se pot aduce reproşuri. Dimpotrivă. "Pisicile Negre" ar trebui să-i mulţumească fiindcă au scăpat atît de ieftin. Spurs, fără Chiricheş, absent din cauza durerilor de spate, s-au năpustit asupra porţii "tricolorului". Şi-au avut succes în minutul 3, cînd Vertonghen, lansat de Eriksen, nu i-a lăsat absolut nici o şansă.

Gazdele şi-au continuat asaltul cu şi mai multă înverşunare, căutînd golul doi, apărarea oaspeţilor s-a clătinat, însă de "Panti" nu s-a putut trece. Lui Eriksen i-a blocat două "torpile", din faţa lui Soldado a degajat în ultimul moment, iar la reluarea lui Rose a bifat o nouă intervenţie strălucită. Singurul moment de respiro, la "directa" lui Larsson, de 1-1 (31).

După reluare, Sunderland a strîns rîndurile, astfel că "Panti" s-a întrebuinţat din nou serios abia în minutul 67, la şutul lui Chadli. Dar în final a cedat şi el: Eriksen, 1-2 (88). Şi-a mai primit un gol în prelungiri, cînd îşi părăsise poarta pentru a crea presiune în careul advers. Numai că arbitrii au anulat eronat reuşita lui Vertonghen, pe motiv de ofsaid.

8 şuturi au expediat jucătorii lui Tottenham pe spaţiul porţii apărate de Pantilimon

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
pbogdan
pbogdan  •  17 Ianuarie 2015, 21:27
Postat de putregaiu pe 17 Ianuarie 2015, 20:34

Gardos a egalat pt Newcastle in meciul cu Southampton

Inca o victorie Gardos, cel mai in forma jucator roman.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Ianuarie 2015, 20:39

...si noi i am lasat acasa pe Curelea si Ferfelea ...din cauze medicale ...

putregaiu
putregaiu  •  17 Ianuarie 2015, 20:34

Gardos a egalat pt Newcastle in meciul cu Southampton

Vezi toate comentariile (3)
Comentează