TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PLANURI DE WEEKEND

Ce facem în weekend » Clujul Pedalează, concert The Big Four vs Friday 13th în Bucureşti, ,,Uimitorul Om-Păianjen" în cinematografe

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 iulie 2012 23:10

SPORT

Clujul Pedalează 2012, 14 iulie

A treia etapă din cadrul Cupei Clujul Pedalează, Maros Bike, se va desfăşura sâmbătă în Pădurea Făget. Cicliştii amatori sau profesionişti invitaţi să participe sunt copii începând de la vârsta de 6 ani şi adulţi pe una din categoriile începători, avansaţi, înţelepţi, expert open junior, expert UCI, familie şi special.

Startul cupei se dă la ora 11.00. Înscrierile se pot face pe site-ul oficial sau la faţa locului, vineri şi sâmbătă. Taxa este de 10 lei (copii) şi 20 lei sau 30 lei adulţi.

Flow Ride 2012, ciclism downhill, 13-15 iulie, Bistriţa

Amatori sau profesionişti, fete şi băieţi, sunt aşteptaţi cu MTB-urile în vârful Dealului Jelnei, Bistriţa, pentru a începe o coborâre anevoioasă dar palpitantă în cadrul concursului de ciclism downhill (coborâre pe traseu accidentat/cu obstacole) Flow Ride. Traseul presupune coborârea a 2030 m până la Strandul Codrişor.

Întrecerea debutează sâmbătă, de la ora 12.30, cu etapa calificărilor şi continuă duminică, cu finala.

Taxa de participare: 100 lei. Pentru mai multe detalii, intră aici.

Fightmania, 14 iulie, Constanţa

Începând cu ora 20.00, pe 14 iulie, în Sala Sporturilor din Constanţa, cei mai buni luptători de K1 şi MMA se vor înfrunta în ring pentru o şansă la centura mondială Sharks Fight Championship League. Mai mult, o parte din ei se vor angaja într-o confruntare stil MMA Strike.

Spectatorii pot asista la show-ul de arte marţiale dacă îşi achiziţionează un bilet la preţul de 20 lei (tribună)  sau 50 lei (zona VIP).

 

EVENIMENTE

Concert The Big Four vs Friday 13th , 13 iulie, Bucureşti

Începând de mâine, ghinionul vinerilor şi datelor de 13 va înceta! Cel puţin, asta îşi doresc patru trupe româneşti cunoscute, pretext cu care vor susţine un concert la Arenele Romane. De la ora 19.00, Paraziţii, Coma, CTC, E.M.I.L invită fanii la confruntarea superstiţiilor din popor o dată şi pentru totdeauna, pe muzică.

Preţul unui bilet este de 30 lei. Organizatorii pun la bătaie şi 10 bilete Meet&Greet pentru fiecare formaţie, la preţul de 50 lei, care includ o băutură gratis, întâlnirea cu trupa favorită, un afiş al concertului şi un pass al concertului. Acestea pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim.

Festival de teatru experimental MAN.in.FEST, 13 iulie, Cluj

Cele mai inovative piese din teatru românesc vor fi făcute cunoscute publicului larg în cadrul unui festival de teatru experimental, MAN.in.FEST. De vineri până duminică, personajele din piesele de teatru vor prinde formă si glas în Piaţa Muzeului şi pe Bld. Eroilor din Cluj, începând cu orele 17.00-18.00.

Vezi întregul program aici!

Cinema în aer liber, 13 iulie-16 septembrie, toată ţara

Din această vară, românii vor avea ocazia să testeze experienţa cinematografică în aer liber, în cadrul proiectului realizat de Asociaţia Culturală Metropolis,  ,,Cinema în aer liber”. Până pe 16 septembrie, cinefilii vor avea ocazia să urmărească pelicule româneşti apreciate peste hotare, două avanpremiere naţionale dar şi pelicule light pe un ecran gonflabil de 120 m²!

Caravana cinematografică va trece prin Braşov (10-15 iulie), Constanţa (17-22 iulie), Bucureşti (24-29 iulie şi 14 august-02 septembrie), Timişoara (31 iulie-5 august), Cluj (07-12 august), Iaşi (04-09 septembrie), Craiova (11-16 septembrie).

Intrarea este gratuită. Vezi aici ce filme vor rula vara aceasta!

 

FILM

În acest week-end, trei noi pelicule vor avea premiera în cinematografe: un film de aventuri despre unul dintre cei mai îndrăgiţi eroi ai copiilor de pretutindeni, o dramedie despre importanţa prietenilor atunci când se apropie sfârşitul lumii şi o dramă despre regrete şi oportunităţi.

Uimitorul Om-Păianjen (The Amazing Spider-Man); cu Emma Stone, Andrew Garfield, Martin Sheen, Rhys Ifans

Caut prieten pentru sfârşitul lumii (Seeking a Friend for the End of the World); cu Steve Carrell, Keira Knightley

Oslo, August 31st (); cu Anders Danielsen Lie, Hans Olav Brenner, Ingrid Olava

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează