FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

FOTO Surpriză în cantonamentul Petrolului! Jeremy Bokila şi Bruno Alves au fost acolo! » Ce au făcut cei doi

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 ianuarie 2014 13:11

Jucătorii Petrolului petroliştii au avut plăcerea de a-l revedea în Antalya pe Jeremy Bokila, fostul atacant al lupilor transferat în vara trecută la Terek Groznîi.

Jucătorul se află şi el în cantonament la Belek cu actuala echipă. Fostul golgheter al Petrolului le-a povestit că s-a acomodat mai greu, dar acum s-a obişnuit cu viaţa din Rusia şi îi place, mai ales că îl are alături şi pe Gicu Grozav.

Geraldo s-a revăzut cu fratele Bruno
În cantonamentul din Antalya, apărătorul Petrolului a avut bucuria de a-si revedea fratele mai mic decît el cu un an.

Fundaşul central al turcilor de la Fenerbahce, Bruno Alves, s-a aflat pînă ieri într-un stagiu de pregătire cu echipa la Belek.

Cei doi au discutat minute bune, printre altele şi despre fanaticii suporteri ai celor două echipe, fundaşul “găzarilor” mîndrindu-se cu atmosfera creată de miile de fani ploieşteni prezenţi la reunirea echipei.  

Contra este specialist în golf
Cosmin Contra a profită de orice pauză din programul echipei sale pentru a se delecta cu o partidă de golf pe unul dintre terenurile ce aparţin unui hotel din apropierea stabilimentului unde sînt cazaţi petroliştii.

Alături de managerul sportiv Mario Nicolae, antrenorul galben-albaştrilor a demonstrat că mînuieşte crosele ca un adevărat profesionist.

Contra practică golful de 6 ani, acest sport devenind, alături de tenisul de cîmp, unul dintre hobby-urile sale.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dirk_kuitte
dirk_kuitte  •  19 Ianuarie 2014, 19:30

Contra: demisia!

laurentz
laurentz  •  19 Ianuarie 2014, 15:20
Postat de juliusmad pe 19 Ianuarie 2014, 13:46

au venit sa vada minunile de la petrolul, pe zicu si mutu ;)

Mergi la muls, barsano...

juliusmad
juliusmad  •  19 Ianuarie 2014, 13:46

au venit sa vada minunile de la petrolul, pe zicu si mutu ;)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează