FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vali Lazăr se simte mîndru după primul meci cu banderola de căpitan: ”Am intrat în galeria clasicilor”

Lazăr a înscris golul 2 al
Lazăr a înscris golul 2 al "cîinilor" în victoria cu 3-1 de la Chiajna

Articol de - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 22:04

Vali Lazăr, 24 de ani, este mîndru că poartă banderola de căpitan a roş-albilor şi spune că nu vrea să părăsească Dinamo pînă în vara 2015.

Vali Lazăr este căpitanul "haitei" în ediţia 2014/2015, informaţie oferită de GSP.ro încă de luni. A fost singura opţiune atît a lui Stoican, cît şi a jucătorilor, nu s-a stabilit cine va fi lider în cazul în care mijlocaşul de 24 de ani ar absenta de pe gazon. Discursul noului şef al fotbaliştilor din Ştefan cel Mare este ascuţit şi ferm precum jocul din teren al lui Lăzărică.

- Vali, căpitan după doar un an la Dinamo. Felicitări!
- Daa, mulţumesc. Căpitane de judeţ! Să ştii că am avut ceva emoţii înainte de meciul de la Chiajna, dar am intrat în joc, apoi n-am mai avut timp să mă gîndesc la asta.

- Cum crezi că te va motiva noua postură?
- Mister m-a asigurat că voi rămîne căpitan pentru restul sezonului, iar eu sper să ofer linişte antrenorului, echipei, şefilor, suporterilor, prin evoluţiile mele. În rest, personal, sînt fericit că intru în galeria unor fotbalişti fabuloşi, clasici, care au purtat banderola de căpitan al lui Dinamo.

- Roti zicea că o meriţi pe deplin, că eşti printre cei în vîrstă din acest lot.
- Da, o să fac 25 de ani în curînd. Mai glumim între noi. Important e că sîntem o familie, cu adevărat, sîntem focusaţi să facem performanţă.

"Un trofeu, obligatoriu"

- Cum s-ar traduce asta?
- Sperăm să prindem podiumul. Nu mă mai întrebaţi de insolvenţă, de cupele europene, de plecări, noi vrem să terminăm mai sus de locul 4, ocupat sezonul trecut, e tot ceea ce ne interesează.

- Cît mai stai la Dinamo?
- Mă simt foarte bine, sînt decis să rămîn încă un sezon, cel puţin. Dacă la anul va apărea vreo ofertă care să fie OK şi pentru club, şi pentru mine, atunci pot pleca. Dar vreau cel puţin un trofeu în acest sezon.

"Pot cîştiga şi 8.000 de euro pe lună"
Stoican a explicat ieri la Fanatik Show: "Salariile sînt în jur de 5.000 de euro la Dinamo, plus bonusuri de performanţă. Totul, în funcţie de fiecare jucător, aşa cum s-a negociat, nu este o primă generală. Un fotbalist poate ajunge şi la 8.000 de euro pe lună dacă sînt victorii. N-avem primă de titlu, nu s-a discutat acest aspect. Îmi convine cînd se aude doar de Astra, de Petrolul, de Steaua, ca şi candidate la titlu, pe aceste echipe se pune o presiune suplimentară, mă bucur că nu sîntem băgaţi în seamă. Am băieţi deosebiţi în lot, dacă avem antrenament la ora 18:00, eu îmi găsesc jucătorii în sala de forţă de la 17:00!".

1,5 milioane de euro este cota lui Lazăr conform transfermarkt.de

"Lazăr merită să fie căpitan, este printre cei mai în vîrstă din echipă, ca să glumim un pic. Ne bucurăm pentru el, sperăm să cîştigăm multe partide împreună" (Dorin Rotariu, mijlocaş Dinamo)

"Am spus de mai multe ori că Vali este un fotbalist ce poate fi determinant pentru Dinamo, poate va ajunge şi la «naţională». Am încredere maximă în el, iar colegii lui îl văd ca un lider. Îmi aduce aminte de Giuly" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Iulie 2014, 16:00

super vali ! in mare forma... tot asa, mon cher !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2014, 03:21

mai valy... foarte bine cu chiajna, dar.... numai bine cu otelul ?? cam palid.. e drept, macar ai scos un penalty decisiv, dar cam palid.. e drept, rotariu a fost si mai palid si chiar straveziu de tot..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iulie 2014, 02:56
Postat de juliusmad pe 23 Iulie 2014, 12:35

ia-l si pe bianco de mana si mergeti in "groapa" ;)

facem ce vrem... mergem unde vrem... dar nu in turme !..))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează