SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP / MARELE PREMIU AL ARGENTINEI

Marc Marquez a comentat ciocnirea cu Valentino Rossi: "Cred că se vede pe imagini ce s-a întîmplat"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 00:26

Marc Marquez n-a putut să încheie cursa de pe circuitul de la Termas de Rio Hondo, în etapa a treia a Campionatului Mondial de Motociclism Viteză, abandonînd după ce s-a ciocnit cu Valentino Rossi.

Pilotul spaniol nu se consideră vinovat pentru accident, conform declarațiilor acordate după cursă, scrie as.com. Marc și-a exprimat însă încă o dată admirația pentru "Il Dottore".

Marquez a condus cursa, dar a fost prins din urmă de Rossi, care l-a și depășit cu două tururi înainte de final.

Spaniolul nu a vrut să se dea bătut însă, a încercat să revină pe prima poziție, dar roata din față a motocicletei sale a atins-o pe cea din spate a lui Rossi, s-a dezechilibrat și a căzut, nemaiputînd să reia cursa. Rossi a rămas lider solitar și a cîștigat Marele Premiu al Argentinei.

"Mereu vrei să fii primul, dar mereu înveți cîte ceva. Cred că se vede pe imagini ce s-a întîmplat. Mereu am spus că Valentino e unul dintre eroii mei, idolul meu și învăț lucruri de la el.

Am mers să fiu consultat de medici, am vrut să mă asigur că nu am pățit nimic după acea căzătură. Păcat pentru ce s-a întîmplat, dar acum trebuie să mă gîndesc la etapa următoare" - Marc Marquez (Repsol Honda)

Marquez dă vina pe ghinion

Marc crede că ar fi putut să-și păstreze prima poziție cu un pic de noroc.

"Mereu am cîte ceva de învățat de la Valentino, începînd de la felul în care a gestionat cursa, chestie care m-a marcat cel mai mult, dar și despre felul în care a "luptat" corp la corp, chiar dacă a fost o chestiune de cîteva secunde. Înveți multe lucruri, diferite strategii.

Nu cred că am greșit că am vrut să-l depășesc pe Valentino, asta trebuia să fac, condusesem aproape toată cursa. Știam că mai aveam un tur și jumătate și trebuia să-mi apăr poziția, am avut un pic de ghinion, pentru că atunci cînd am încercat să schimb direcția ne-am atins".

Cu gîndul la Jerez

Pilotul spaniol nu e descurajat de distanța mare dintre el și Rossi în clasamentul general.

"E adevărat, distanța față de Rossi e mare, 30 de puncte, dar să nu uităm că în 2013 eram și mai departe decît acum.

Voi încerca să-mi iau revanșa la Jerez, pentru că trebuie să încep să recuperez puncte, dar mai rămîn multe curse, iar dacă la Jerez va trebui să rămîn al treilea, voi rămîne al treilea. Nu putem forța în fiecare cursă, nu toate sînt de totul sau nimic".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
hai_d1nam0
hai_d1nam0  •  20 Aprilie 2015, 08:42

FORTAAAAAAAAA ROSSSSIIIII!! marquez esti *** baaaaaaaaaaa. AI GRESIT CA O ***@

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează