INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

VIDEO Florin Andone a marcat degeaba pentru Cordoba: ”Golul meu nu înseamnă nimic”

Florin Andone a marcat o dată și în Cupă, reușind toate cele 4 goluri pe teren propriu
Florin Andone a marcat o dată și în Cupă, reușind toate cele 4 goluri pe teren propriu

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 21:28

Convocat în premieră la ”naţională”, pentru meciul cu Feroe, atacantul român a deschis luni seară scorul la 19 minute după ce intrase. Al treilea său gol în Primera în 9 meciuri.

Florin Andone a fost cel mai bun jucător al Cordobei în meciul cu Getafe. N-a jucat titular luni, dar a reuşit să marcheze, motivat şi de convocarea pentru partida "naţionalei" cu Feroe (29 martie). A intrat în locul lui Cartabia (58) şi a deschis scorul în minutul 77, după o pătrundere frontală şi un şut din careu. Al treilea său gol în 9 apariţii în Primera nu a fost suficient, oaspeţii întorcînd pe final (1-2).

VEZI VIDEO

"Sînt fără cuvinte. Nu ştiu ce-ar trebui să facem ca să cîştigăm un meci. Am fost mai aproape ca niciodată, dar aşa e fotbalul. Cred că sîntem într-un moment negativ, nu ne iese nimic. Aveam 1-0 în minutul 80, e incredibil cum am pierdut. Un rezultat nedrept. Golul meu nu înseamnă nimic", declară Andone. Marca l-a notat cu 7 (cea mai mare de la gazde): "A fost pasul în faţă necesar".

"Sîntem pe ultimul loc, dar cît timp matematica nu ne va condamna, ne vom bate să scăpăm de retrogradare" (Florin Andone, atacant Cordoba)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează