INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRAGERE LA SORŢI

Miza: 20 de milioane de euro » A picat cu cel mai greu adversar! Steaua a aflat cu cine joacă în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor!

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 23 iunie 2014 13:51

UPDATE Adversara Stelei din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor este Strømsgodset IF, din Norvegia! Campioana României va juca meciul tur în deplasare.

Dacă vor trece de Strømsgodset, roş-albaştrii trebuie să mai treacă două tururi preliminare pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor, unde poate încasa aproximativ 20 de milioane de euro.

-----------------------

UEFA a definitivat listele pentru tragerea la sorţi privind turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Steaua a fost repartizată în urna a 3-a.

Campioana României a fost cap de serie în grupa 3 stabilită de UEFA, alături de Dinamo Zagreb, Ludogoreţ, Legia Varşovia, Qarabağ şi HJK Helsinki.

Iată echipele pe care le poate întîlni Steaua:
F91 Dudelange (LUX)
Strømsgodset IF (NOR)
Saint Patrick's Athletic FC (IRL)
FK Rabotnicki (MKD)
Valletta FC (MLT)
VMFD Žalgiris (LTU)

"Dubla" din turul doi preliminar al Ligii se va disputa pe 15/16 iulie, respectiv 22/23 iulie.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (171)
steaua.libera
steaua.libera  •  23 Iunie 2014, 17:36
Postat de madlol pe 23 Iunie 2014, 17:20

Eu cred ca Strømsgodset IF a avut mare ghinion. A picat cu cea mai buna echipa dintre cele cu care putea pica :D

Nu doar tu crezi asta, ci si antrenorul norvegienilor.

manty_one
manty_one  •  23 Iunie 2014, 17:35
Postat de ortega pe 23 Iunie 2014, 16:42

Ăsta e începutul sfârșitului pentru oy .... Allah akbar ! Owwinele , la păscut ... După 5,6-0 pentru norvegieni în tur , iar dau bir cu fugiții suporterii de mucava ai oyy ... Oprescu e de vină că nu mai circulă metroul după ora 15 ... Nici o șansă nu au behăitoarele ! Mulțumesc anticipat norvegienilor ! Scoateți râia owwină din Europa ! Să vină Paștele ! Tăiați mieii !

ce ai patit gar0iule? suprad0za cumva? zburataceste spre c0rt,ca te asteapta p!randa si p0radelul!! cap sec,ai dilim@nit cy0rete!!

madlol
madlol  •  23 Iunie 2014, 17:20

Eu cred ca Strømsgodset IF a avut mare ghinion. A picat cu cea mai buna echipa dintre cele cu care putea pica :D

Vezi toate comentariile (171)
Comentează