INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA OFERĂ O AVERE

100 de milioane pentru Kaka!

Articol de - Publicat duminica, 20 iulie 2008 00:00

Kaka la Chelsea?
Brazilianul va deveni cel mai scump fotbalist al tuturor timpurilor? The Guardian, un ziar foarte serios, a anunţat că transferul este aproape rezolvat. Englezii i-ar fi oferit lui AC Milan 100 de milioane de euro, iar cluburile sînt aproape de un acord. Cel care a dezvăluit a fost impresarul celui mai bun jucător al lumii în 2007. "Vara trecută, Real Madrid a propus 90 de milioane, dar Milan nici măcar n-a luat în calcul oferta. Acum e diferit. Pentru prima oară, cred că se va ajunge la o înţelegere", a declarat Diogo Kotscho. "Kaka ar avea o primă la semnătură de 15 milioane şi un salariu mult mai bun". Peste 12 milioane. Concluzia sa: "Chelsea e clubul ideal pentru el. Aici se construieşte o echipă care să cîştige tot". Deocamdată, Milan a negat: "Kaka nu e de vînzare!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  20 Iulie 2008, 10:58

Pai tu daca esti fac Milan ce sa faci :)))

 •  20 Iulie 2008, 07:00

Bah mai documentativa. Milanu a refuzat oferta imediat si nu pleaca nicaieri. Ziaristi lu peste. The guardian, un ziar foarte serios pe care nu il crede nimenu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează