INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

18 ani de la debutul lui Iniesta la Barcelona. Într-un duel cu Alin Stoica!

18 ani de la debutul lui Iniesta la Barcelona. Într-un duel cu Alin Stoica!
18 ani de la debutul lui Iniesta la Barcelona. Într-un duel cu Alin Stoica!

Articol de - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 14:47 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 14:48

Pe 29 octombrie 2002, Andrés Iniesta juca primul meci oficial în tricoul blaugrana, prima apariție în Champions League. Barça învingea cu 1-0 la Bruges, care-l avea printre titulari pe Alin Stoica, transferat de câteva luni de la Anderlecht

Ieri, pe pagina de Twitter a Barcelonei, a apărut o postare dedicată lui Andrés Iniesta. Se împlineau 18 ani de la debutul său. Primul meci oficial în blaugrana și tot primul în Champions League. 1-0 în deplasare cu FC Bruges.

Andrés avea doar 18 ani și jumătate. A fost titularizat de Louis van Gaal, alături de Puyol, Riquelme și regretatul Enke, printre alții. Și Barça a câștigat, 1-0, golul victoriei fiind marcat de Riquelme.

Poza găsită de catalani și postată pe Twitter surprinde o cursă umăr la umăr a lui Iniesta cu Alin Stoica. Alin a fost și el titular atunci. Se transferase doar de câteva luni la Bruges de la Anderlecht, unde jucase șase ani (1996-2002) și fusese preferatul fanilor. Avea aproape 23 de ani. Bruges a fost însă ultimul său club important. După ce a plecat, în 2004, a început declinul.

Diego Maradona, la 60 de ani. 20 de fraze celebre: „Am simțit că i-am furat portofelul unui englez după Malvine"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează