INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KURANYI PLEACĂ LA RUŞI

18 milioane de euro salariu pentru 3 ani!

Articol de - Publicat duminica, 09 mai 2010 00:00

Nu merge la Mondiale, dar a dat lovitura anului. Kevin Kuranyi a ajuns la un acord cu Dinamo Moscova, care îi garantează un cîştig fabulos. Conform "Bild", atacantul german va avea un salariu net de 6 milioane de euro în fiecare din următoarele trei sezoane în Rusia! Cu mult peste cît lua la Schalke, 3,8 milioane de euro brut.


Kuranyi (28 de ani) a reuşit 18 goluri în campionat pentru echipa din Gelsenkirchen, cu care termină contractul pe 30 iunie. Neamţul, al carui transfer a fost intermediat de Gazprom, sponsorul ambelor cluburi, va deveni coleg la Dinamo Moscova, aflată pe locul 10 în actuala stagiune, cu fostul dinamovist Ropotan. Kuranyi a fost anunţat recent de selecţionerul Joachim Low că nu e inclus pe lista provizorie de 30 de jucători cu care echipa naţională a Germaniei va aborda pregătirile pentru CM 2010, decizie care nu are nimic în comun cu conflictul dintre atacant şi antrenor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cuccci
cuccci  •  09 Mai 2010, 16:31

Gazprom este sponsorul echipei Zenit Sankt Petersburg, nu a echipei Dinamo Moscova. Inainte de a cumpara actiunile majoritare de la Zenit, Gazprom sponzoriza echipa CSKA Moscova. Nu cred ca ar exita vreo legatura intre aceasta companie si Dinamo M.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează