INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENTE

24 de arestari la Levski - TSKA! Andone nu vine la Rapid

Articol de - Publicat duminica, 28 martie 2010 00:00

Suporterii lui Levski Sofia şi ai lui ŢSKA s-au încăierat din nou sîmbătă seară.

 

Meciul, încheiat 0-0, a trebuit să fie întrerupt la începutul reprizei secunde, cînd trupele speciale ale poliţiei şi pompierii au intervenit în forţă pentru a linişti spiritele în tribune. Au fost operate în total 24 de arestări.

După fluierul final, antrenorul lui ŢSKA, Ioan Andone (foto), a dezminţit posibila sa venire la Rapid: "N-am negociat cu nici o echipă din ţară".

La oaspeţi, Daniel Pancu a fost integralist, iar Florentin Petre i-a lăsat locul lui Trifonov în minutul 63.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  28 Martie 2010, 12:29

ca de obicei carpeta sporturilor este penibila, mai pune-ti un cd ceva sa va cumpere lumea ziarul C A C A T I L O R CA DEJA V-A AJUNS PROSPORT DIN URMA SI O SA AJUNGETI SOMERI F U T U V A RASA IN G A T DE STELISTI SPURCATI

 •  28 Martie 2010, 11:26

Andone spune ca nu a negociat cu nimeni din tara. Asta nu inseamna ca nu poate veni in tara luni sa negocieze si implicit nu inseamna ca nu poate veni la Rapid. Logica dvoastra a unor jurnalisti de la GSP este di nou "stramba". Nu stiu care sunt criteriile in urma carora sunteti angajati, dar sigur trebuie schimbate!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează