INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ENGLEZII AU MILĂ DE "CRIMINALI"

3 etape!

Articol de - Publicat sambata, 01 martie 2008 00:00

Doar atît este suspendat Martin Taylor după ce i-a rupt piciorul în două lui Eduardo

Miercuri, Gazeta anunţa în exclusivitate că Martin Taylor ar putea scăpa cu o suspendare de 3 etape, deşi i-a provocat cu un tackling ucigaş o gravă fractură de tibie şi peroneu atacantului croat Eduardo, de la Arsenal. Ştire confirmată ieri de The Independent.

Comisia de Disciplină a forului englez a ţinut cont doar de duritatea faultului. N-a luat în calcul consecinţele. Adică? Minimum 9 luni de pauză pentru "victimă", dacă recuperarea merge perfect. Imaginea de coşmar care a îngrozit lumea fotbalului pe 23 februarie, cu piciorul lui Eduardo rupt ca un vreasc deasupra gleznei, nu i-a impresionat pe oficialii insulari.

Ce spune atacatorul? Taylor are remuşcări. Povesteşte ce s-a petrecut, apărîndu-se patetic: "În mintea mea n-a fost decît un gînd. Să-i iau mingea. N-am vrut să-l termin. Eu nu-mi rănesc adversarii. Pur şi simplu, Eduardo a fost mai rapid, iar eu n-am putut să mă opresc". Culmea, apărătorul afirmă că "în acel moment n-am simţit un contact atît de violent. Abia cînd m-am întors i-am văzut piciorul. Oroare". A încheiat: "Voi fi fericit în ziua în care Eduardo va juca din nou şi va da primul gol".

"Să fie suspendat pe viaţă", a declarat Wenger după ce Taylor l-a agresat pe Eduardo

"Taylor e tipul de om, aparent liniştit, care ucide doar o singură dată în viaţă. Şi totuşi, există o persoană moartă"
Arsene Wenger, manager Arsenal

Wenger acuzat
Taylor l-a atacat pe Wenger, managerul lui Arsenal: "Din cauza lui am primit peste 80 de ameninţări cu moartea numai pe adresa clubului meu. E greu să rezişti unei asemenea presiuni, a fost o perioadă dificilă pentru familie". Fundaşul în vîrstă de 28 de ani a explicat: "Un manager cu reputaţia lui Wenger este ascultat de oameni. A influenţat negativ masele de fani".

"Iertare"
"Vinovatul" i-a mulţumit lui Eduardo pentru reacţia de după şoc. "Am fost la el la spital şi sîmbătă, şi duminică. Am crezut că nu va dori să mă vadă, ceea ce ar fi fost de înţeles, din cauza traumei. Am vorbit însă cu el după operaţie. Mi-am cerut iertare. I-am spus că n-am vrut să-l rup şi că sper să se refacă rapid. E o persoană puternică", a declarat Martin Taylor.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
 •  01 Martie 2008, 10:10

eduardo e firav si ala taylor nu a vrut doar sa`i rupa picioarele asta e fotbalu :)

 •  01 Martie 2008, 08:59

dar romanii nu l-au iertat pe criminal? lacatus cat a stat pe tusa?

 •  01 Martie 2008, 08:18

taylor asta ar trebui bagat la 'racoare' pentru vatamare corporala - daca faci asta in mod normal pe strada asa se cheama - care e diferenta ca il nenorocesti pe unul pe strada sau pe stadion? consecintele sunt aceleasi...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează