INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

30 de milioane? Refuz! James Rodriguez ar fi putut câștiga anual de 10 ori mai mult în China

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 00:00

Într-un moment când nume mari din fotbalul european și sud-american se transferă în China, James Rodriguez le-a dat un răspuns sec asiaticilor: "Nu!".

După finala Mondialului cluburilor, în care n-a prins niciun minut, James declara pe 18 decembrie: "Nu garantez că rămân la Madrid. Vreau să joc. Am o săptămână să mă gândesc".

Imediat, ofertele: Chelsea și Juventus au fost primele. Dar, pe 27 decembrie, la Dubai, unde Florentino Perez fusese invitat pentru premiile Globe Soccer, Hebei Fortune a făcut o dublă propunere Realului. Stratosferică!

Potrivit As, emisarul clubului chinez a spus inițial 80 de milioane de euro. Și a urcat la 110 milioane. Iar pentru playmakerul columbian, ar fi pregătit un contract pe 4 sezoane, cu 30 de milioane salariu anual net. Cât are pe "Bernabeu"? 3,5 milioane! Și totuși, James a refuzat. Iar Real n-a avut ce face.

500.000.000 €ar fi oferit Hebei Fortune pentru a-l cumpăra pe Messi de la Barcelona

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează