INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȘANTAJ

7 ani după gratii?! Imagine incredibilă cu Benzema care este acuzat de ”complicitate la tentativă de şantaj şi participare la asociere criminală”

Articol de - Publicat vineri, 06 noiembrie 2015 00:00

Atacantul lui Real și-a petrecut o noapte în arestul poliției, fiind eliberat ieri, însă riscă să ajungă la închisoare din cauza implicării în șantajul care-l vizează pe Mathieu Valbuena

Karim Benzema riscă să-și încheie prematur cariera, la doar 27 de ani. Și nu din cauza deselor accidentări, ci a derapajelor extrasportive. Atacantul lui Real poate primi 7 ani de închisoare, fiind pus sub acuzare pentru "complicitate la tentativă de şantaj" şi "participare la asociere criminală".

Poliția judiciară din Versailles, unde internaționalul francez și-a petrecut noaptea de miercuri, l-a plasat sub control judiciar şi i-a interzis să intre în contact cu victima, Mathieu Valbuena, dar şi cu celelate trei persoane inculpate în acest caz. Demarat în iunie, cînd mijlocașul lui Lyon a depus plîngere la poliție, reclamînd că a fost amenințat telefonic repetat și i s-au cerut 100.000 de euro, pentru a nu se da publicității o înregistrare video în care apare în ipostaze intime cu prietena sa.

Benzema i-ar fi zis de casetă lui Valbuena pe 5 octombrie, în cantonamentul "naționalei", și l-ar fi sfătuit să dea banii, Karim fiind astfel negociator între infractori și "un amic din copilărie", căruia i-a făcut doar un favor. Presa franceză susține că Benzema și-a mărturisit complicitatea la interogatoriu, deși avocatul său, Sylvain Cormier, dezminte: "Karim e nevinovat și va dovedi".

100.000 €e amenda stipulată în articolul 312 din Codul Penal francez pentru șantaj, exact suma cerută lui Valbuena pentru caseta compromițătoare

Amicul traficanților

Benzema a fost deseori certat cu legea. De la "cazul Zahia", prostituata minoră cu care a avut raporturi sexuale, la amenzile și ridicarea permisului pentru accidente și exces de viteză (prins cu 216 km/h de radar în 2013!), pînă la legăturile cu traficanții de droguri. "Le Point" a scris că "Daryan", suspect principal în afacerea "Air Cocaine", a fost arestat datorită relației cu Karim!

Nechemați la lot!

Ca să evite amplificarea tensiunilor, Deschamps nu i-a chemat pe cei doi pentru amicalele cu Germania și Anglia, 13/17 noiembrie. E prima oară cînd Valbuena pierde un joc al "cocoșilor" în mandatul său. Dacă Benzema are și motive medicale să lipsească, recuperîndu-se după o accidentare la coapsă, "Mathieu nu e în formă la Lyon, fiind marcat psihic", a zis selecționerul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
811686692255205
Kevin Muller  •  06 Noiembrie 2015, 11:18

O sa primeasca 2-3 ani...cu suspendare.

red_panzer
red_panzer  •  06 Noiembrie 2015, 10:25

la cati bani au cei implicate,s-au MANJIT pt 100.000 ???????? concluzia nu poate fii decat : LIPSA CREIER

ockiu
ockiu  •  06 Noiembrie 2015, 10:08

ups ... nu suna bine de loc ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close