INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RECORD ÎN SPANIA

A eliminat 19 jucători şi a fluierat finalul!

Articol de - Publicat joi, 21 ianuarie 2010 00:00

Incredibilă bătaie generală la un meci din campionatul de amatori din Spania. S-a întîmplat în minutul 54 al partidei dintre Recreativo Linense şi Saladillo Algeciras. Arbitrul a făcut febră musculară la mînă arătînd de 19 ori cartonaşul roşu!

 

Totul a pornit de la o altercaţie între Francis, jucătorul gazdelor, şi David Aguilar. Au venit însă imediat în ajutor restul colegilor şi partida s-a transformat într-una de box. Singura soluţie găsită de arbitru a fost să-i trimită la vestiare pe bătăuşi, 10 de la Reacreativo şi 9 de Saladillo. Doar trei au scăpat nesancţionaţi.

Dar cum aceştia nu putea decît să joace un fotbal-tenis, arbitrul a fost obligat de regulament să fluiere finalul partidei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  21 Ianuarie 2010, 13:20

Pt. Daniel Scorpie Sa-ti scrii demisia in secunda asta si tu si ala care te-a angajat la gesepe. Agramatule: "Dar cum aceştia nu putea decît să joace un fotbal-tenis"....

 •  21 Ianuarie 2010, 13:03

Nu tbuia sa arate rosu decat de 9 ori si putea sa fluiere linistit finalul meciului.

pedrogar
pedrogar  •  21 Ianuarie 2010, 12:51

Foarte tare! Asta arbitru, ma mir ca nu a luat bataie pentru ca sigur a suparat pe toata lumea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează